Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Van God Los gaat naar Denemarken

Of de serie in het Deens Løs fra Gud of Gud Los gaat heten is niet bekend, maar Van God Los krijgt in Denemarken een eigen serie.

De filmmaatschappij Zentropa, opgericht door regisseur Lars von Trier, gaat zijn versie maken van de Nederlandse serie Van God Los. Zentropa heeft alle rechten gekocht voor heel Scandinavië. Pupkin Film, die Van God Los in Nederland heeft ontwikkeld, heeft dit nieuws zaterdag bevestigd.

De Nederlandse serie Van God Los is gebaseerd op de gelijknamige film, die op zijn beurt is gebaseerd op het verhaal van de Bende van Venlo. De serie baseert zich op waargebeurde verhalen, die geromantiseerd zijn en heeft inmiddels een vierde seizoen gekregen die op maandag 25 september van start gaat.

Volgens producent Pieter Kuijpers zijn er meer landen die serieuze interesse hebben: “True crime {waargebeurde misdaad} is een heel populair genre. Het concept is kraakhelder en eenvoudig toepasbaar op andere landen. In ieder land zijn vreemde of fascinerende moordzaken te vinden.”

Kijk jij naar de Nederlandse serie Van God Los? Zou je kijken naar de Deense versie?


Embed from Getty ImagesLars von Trier
Vorige aflevering
Unlike
Unlike
04x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Van God Los