Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hans Kazan in eerste aflevering seizoen drie Van God Los

Naast Haars en Romeyn is er een flinke rij bekende namen voor de eerste aflevering gevonden: Jos Bakker, Henry van Loon en debutant Lil’Kleine. BNN heeft ook nog Hans Kazan uit de hoge hoed getoverd. Kazan heeft een cameo en verschijnt aan de pokertafel.

Ook zullen Theo Maassen, Willem de Bruin, Dragan Bakema, Susan Visser, Angela Schijf, Cees Geel, Victor Reinier, Lange Frans en Pierre Bokma een rol krijgen in één van de afleveringen van het derde seizoen van Van God Los.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers. In 2012 kreeg de serie een eervolle vermelding van de Nipkow-jury.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film en is vanaf 24 november iedere zondag om 21:20 uur te zien bij BNN op 3.
Vorige aflevering
Unlike
Unlike
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Van God Los