Ushio and Tora (2015)

8.3 / 10
25 min
Fantasy, Avontuur, Animatie
Volg deze serie
8.3 / 10
2seizoenen/52afleveringen/2015 - 2016 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20152016 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
Ushio and Tora (2015) is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 3 juli 2015.

Ushio en Tora centra over de reizen en veldslagen van Ushio Aotsuki (蒼 月 潮 Aotsuki Ushio?), Die voortdurend wordt gestalkt en geholpen door een gigantische, bovennatuurlijke en soms onzichtbare tiger-achtig monster.
Ushio's familie onderhoudt een tempel in Japan, waar 500 jaar geleden, zijn samurai voorvader streden diezelfde monster tot stilstand, en uiteindelijk gevangen hem tegen een rots met behulp van een vervloekte speer genaamd de "Beast Spear", die kracht, snelheid en uithoudingsvermogen verleent de wielder in ruil voor zijn ziel. Ushio ongeluk ontzegeld de grot Tora werd opgesloten in.
Aanvankelijk Ushio weigert de speer pinning Tora (と ら, Japans voor tiger) naar beneden te verwijderen (zoals Tora maakte de strategische blunder van te vermelden dat het eerste wat hij zou doen na te zijn bevrijd zou zijn om Ushio verslinden), maar onverharde aanwezigheid Tora's trekt verschillende monsters naar de tempel. Ushio wordt gedwongen om te bevrijden Tora, die graag Ushio eten, maar durft niet omdat Ushio houdt de speer in de buurt. De serie richt zich op hun relatie, afgewisseld met de gevechten tegen mythologische vijanden, en met pogingen Tora's te worstelen met het moderne leven. Tijdens de reguliere gevechten, Ushio begint langzaam op te merken dat zoveel Tora beweert onherstelbare te zijn, de demon nodig is om de strijd tegen het kwaad en het verdedigen van de onschuldige met meer enthusasim dan hij geeft toe te geven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 39
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ushio and Tora (2015).

Vergelijkbare series

Ushio and Tora (2015)