Two Sentence Horror Stories

6.1 / 10
22 min
Horror
Volg deze serie
6.1 / 10
2seizoenen/19afleveringen/2019 - heden
NetwerkThe CW
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:22 min2019 - heden
Genres:Horror
Netwerk:The CW
Two Sentence Horror Stories is een Amerikaanse horrorserie van de zender The CW. De serie ging in première op 8 augustus 2019.

Two Sentence Horror Stories bevat hedendaagse verhalen over horror en geesten voor het diverse en digitale tijdperk. Geïnspireerd door de virale fanfictie van horrorverhalen met twee zinnen, haalt de bloemlezingreeks de universele oerangsten aan, gefilterd door de angsten van de meest verbonden en raciaal diverse generatie. Ondanks duizelingwekkende vooruitgang in technologie, ongelijkheid, sociale vooruitgang en aantasting van het milieu ... zijn de dingen die ons achtervolgen nog steeds hetzelfde.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Two Sentence Horror Stories.

Nieuws (3)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 dec 2020
3
The CW komt in augustus met de nieuwe spannende serie Two Sentence Horror Stories.
4 jun 2019

Vergelijkbare series