Twisted (2013)

7.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Twisted gecanceld

Nadat een paar dagen geleden nog het goede nieuws kwam dat Switched at Birth een vierde seizoen krijgt, komt nu het slechte nieuws dat Twisted gecanceld is.

De serie debuteerde in 2013 en opende met 1,61 miljoen kijkers. Dit leidde ABC tot het bestellen van een tweede helft voor het eerste seizoen. De seizoensfinale, nu seriefinale, trok in april echter slechts 770.000 kijkers.

Verwacht wordt dat het netwerk binnen twee weken bekend maakt of Young and Hungry en Mystery Girls een nieuw seizoen krijgen of niet en of Recovery Road, Stitchers en Unstrung een seriebestelling krijgen.

Avan Jogia, die een hoofdrol had in de serie, hoeft niet bang te zijn om nu zonder werk te zitten. Hij werd eerder deze maand gecast als King Tut in Spike TV's nieuwe serie over een eeuwenoude heerser.

Acteur Avan JogiaBedenker Adam Milch

Vorige aflevering
A Tale of Two Confessions
01x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_KoNijn
18 aug 2014 10:21 -
jammer, best een leuke serie...
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00