Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Twisted gecanceld

Nadat een paar dagen geleden nog het goede nieuws kwam dat Switched at Birth een vierde seizoen krijgt, komt nu het slechte nieuws dat Twisted gecanceld is.

De serie debuteerde in 2013 en opende met 1,61 miljoen kijkers. Dit leidde ABC tot het bestellen van een tweede helft voor het eerste seizoen. De seizoensfinale, nu seriefinale, trok in april echter slechts 770.000 kijkers.

Verwacht wordt dat het netwerk binnen twee weken bekend maakt of Young and Hungry en Mystery Girls een nieuw seizoen krijgen of niet en of Recovery Road, Stitchers en Unstrung een seriebestelling krijgen.

Avan Jogia, die een hoofdrol had in de serie, hoeft niet bang te zijn om nu zonder werk te zitten. Hij werd eerder deze maand gecast als King Tut in Spike TV's nieuwe serie over een eeuwenoude heerser.

Acteur Avan JogiaBedenker Adam Milch

Vorige aflevering
A Tale of Two Confessions
01x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_KoNijn
18 aug 2014 10:21 -
jammer, best een leuke serie...
Reageer