Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Family vernieuwt Switched at Birth en bestelt meer van The Fosters en Twisted

Switched at Birth is vernieuwd met een derde seizoen en er worden meer afleveringen besteld voor het eerste seizoen van zomerdrama's The Fosters (2013) en Twisted (2013).

De orders zijn naar verluidt in overeenstemming met het traditionele aantal afleveringen dat ABC koppelt aan het bestellen van een volledig seizoen (twintig afleveringen) en nabestellingen (tien afleveringen).

"ABC Family is altijd al een thuis geweest voor baanbrekende verhalen met iconische personages en gezinnen en we zijn blij dat The Fosters en Twisted zich bij de line-up van de zomer voegen," zegt Michael Riley, voorzitter van ABC Family. "We zijn erg trots op de originele series die we blijven koesteren, we brengen echte en relateerbare personages voor onze kijkers tot leven en weten dat ze voorbestemd zijn om deel uit te gaan maken de tijdgeest naast Switched at Birth en Pretty Little Liars".

Na het afronden van hun huidige reeks afleveringen, keren ze terug in januari 2014.
Vorige aflevering
Long Live Love
Long Live Love
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_wichitavrijkom
30 jul 2013 21:00 -
Ben erg blij te horen dat Switched at Birth door gaat, de andere series moet ik nog steeds aan beginnen maar lijken mij ook erg leuk dus goed nieuws dit allemaal!
Reageer
avatar_JessicaD
30 jul 2013 21:07 -
The Fosters is onverwacht erg leuk gebleken. Verwachte weinig, ook na de eerste afleveringen, maar daarna werd het steeds beter! Ook Twisted is wel leuk, maar baal dat dit de reden is dat ze The Lying Game hebben gecanceld, want die was veeeeeeeel beter en had een vreselijk open einde. Switched at Birth is altijd goed =).
Reageer
Switched at Birth