Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Family maakt première data bekend

De Amerikaanse zender ABC Family heeft haar première datums bekend gemaakt voor aankomende zomer. Er staan vier nieuwe series in namelijk Dancing Fools (reality serie), The Fosters (familie drama), Twisted (Mysterie drama) en de docu-soap The Vineyard. Er zullen vier series terugkomen voor een nieuw seizoen namelijk Mellisa & Joey, Baby Daddy, Switched at Birth en Pretty Little Liars.

De series zullen starten/terugkeren op de volgende datums:
Woensdag 29 mei Melissa & Joey (3e seizoen)
Woensdag 29 mei Baby Daddy (2e seizoen)
Woensdag 29 mei Dancing Fools (nieuw)
Maandag 3 juni The Fosters (nieuw)
Maandag 10 juni Switched at Birth (2e seizoen)
Dinsdag 11 juni Pretty Little Liars (4e seizoen)
Dinsdag 11 juni Twisted (nieuw)
Woensdag 24 juli The Vineyard (nieuw)
Vorige aflevering
Til DeAth Do Us PArt
Til DeAth Do Us PArt
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (15)

avatar_JessicaD
12 maa 2013 12:35 -
Ik heb gisteren de laatste aflevering van Switched at Birth gezien. Ben wel erg nieuwsgierig hoe het tweede seizoen vanaf 10 juni verder gaat! Ook kijk ik uit naar Baby Daddy en PLL. Jammer genoeg volgende week de finale van het derde seizoen van PLL.
Reageer
avatar_wichitavrijkom
12 maa 2013 19:05 -
Moet zelf nog een paar afleveringen van Switched at Birth kijken om bij te zijn. Heb ik nu wel alle tijd voor maar vind het erg jammer dat er zo een lange stop tussen zit... Pretty Little Liars heb ik bijna alle boeken van gelezen maar de serie ben ik nog niet verder dan een paar afleveringen mee gekomen. Wellicht dat ik die binnenkort ook weer eens kan gaan oppakken!
Reageer
avatar_JessicaD
12 maa 2013 19:20 -
Als het goed is, is de serie heel anders dan de boeken. Ik heb de boeken niet gelezen, maar de serie vind ik geweldig (PLL).
Reageer
avatar_wichitavrijkom
12 maa 2013 20:14 -
De eerste afleveringen waren precies zoals in de boeken, alleen dan in een wat sneller tempo ;)... Weet niet of ze daarna een andere kant op zijn gegaan natuurlijk.
Reageer
avatar_JessicaD
12 maa 2013 20:21 -
[Spoiler] voor zover ik weet gaat toby in de boeken al vrij snel dood. In de serie juist niet. En zo zijn er meer dingen die anders of eerder of juist later pas gebeuren.
Reageer
avatar_wichitavrijkom
12 maa 2013 21:28 -
Ja oké ik begrijp wat je bedoelt
Reageer
avatar_JessicaD
12 maa 2013 22:20 -
Maar nogmaals ik heb de boeken niet gelezen. Heb alleen gelezen wat anderen vertelden op het internet over gelijkenis en verschillen tussen de serie en de boeken.
Reageer
avatar_wichitavrijkom
12 maa 2013 23:36 -
Ben benieuwd! Ben zelf groot fan van de boekenserie dus vind het dan altijd moeilijk om me echt goed te gooien op een film en/of tv-serie over zoiets omdat de boeken vaak toch beter zijn. Maar ik was positief verrast door de eerste paar afleveringen, kon alleen toen door omstandigheden niet meer verder kijken en is er sindsdien niet meer van gekomen. Maar het plan is er zeker nog!
Reageer
avatar_Samiiaa
13 maa 2013 19:33 -
Ik heb ook de boeken van PLL gelezen maar na het 1e seizoen gaat het echt een hele andere richting op in de serie! Dat maakt het misschien ook wel juist leuk anders wist ook iedereen al wie A is en was het niet zo spannend! Ik vind het ook erg jammer dat Switched at Brith een stop heeft en kan niet wachten tot de tweede deel van het seizoen. :)
Reageer
avatar_wichitavrijkom
13 maa 2013 19:42 -
Aan de ene kant wel... Aan de andere kant 'A' is zo goed gekozen in de boeken en hoe je oploopt naar dat hele gebeuren is zo mooi omschreven daarin. Vind het als groot boekliefhebber dan moeilijk om me echt goed te kunnen gooien in een totaal andere verhaallijn. Ach ja ben echt een nerd daarin, hahaha!
Reageer
avatar_JessicaD
14 maa 2013 18:58 -
Mochten jullie je vervelen de komende tijd dan wil ik jullie The Lying Game aanraden. Ook gebaseerd op de boeken van Sara Shepard (PLL)
Reageer
avatar_wichitavrijkom
14 maa 2013 19:01 -
Zowel de boeken als serie spreken me aan maar ben ik nog niet aan begonnen... Maar dat is dus wel wat? Oké zet ik die erbij op mijn lijstje!
Reageer
avatar_JessicaD
14 maa 2013 19:47 -
Ja dat is ook een geweldige serie! Heb gisteren de superspannende plottwistende finale gezien van het tweede seizoen! Hoop echt dat het derde seizoen snel groen licht krijgt.
Reageer
avatar_anonymous
15 maa 2013 10:09 -
Top dat de meeste series voor de zomer beginnen! Ik kijk erg uit naar PPL en baby daddy. Switched at bird en the lying game staan nog op mijn to watch lijstje
Reageer
avatar_anonymous
02 okt 2013 17:06 -
The lying game is zeker een aanrader.
Alleen erg jammer dat ze midden in seizoen twee stoppen met 10 afleveringen, je weet nou nog steeds niet wat er daad werkelijk gebeurd is. de boeken zijn overigens heel anders dan de serie.. erg jammer dat deze serie stop is gezet want dit was bijna even spanned als PPL..
Reageer
Pretty Little Liars