Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Verse Nieuwe Zomer Series

Met alle seizoensfinales in mei wordt het tijd om een kijkje te nemen naar de nieuwe series voor het zomerseizoen. Tijd voor nieuwe favorieten. Hieronder zet ik een aantal series op een rij die in de periode mei, juni en juli in première zullen gaan. [Update 02-05-2013: Trailer King & Maxwell toegevoegd]

The Family Tools
Wie spelen de hoofdrollen: Kyle Bornheimer (Perfect Couples), J.K. Simmons (The Closer) en Leah Remini (The King of Queens)
Waar gaat het over: The Family Tools volgt het leven van Jack Shea. Wanneer zijn vader overlijdt moet de beruchte nietsnut het familiebedrijf overnemen.
Wanneer gaat het in première: 1 mei op ABC
Video on youtube


The Goodwin Games
Wie spelen de hoofdrollen: Scott Foley (The Unit), Becki Newton (Ugly Betty) en T.J. Miller (Carpoolers)
Waar gaat het over: The Goodwin Games gaat over twee broers en een zus die samen moet werken volgens instructies van hun overleden vader om zo hun grote erfenis te verkrijgen.
Wanneer gaat het in première: 20 mei op FOX


Save Me
Wie spelen de hoofdrollen: Anne Heche (Hung)
Waar gaat het over: Na een bijna-doodervaring hoort een vrouw de stem van God en is overtuigd dat zij Hem moet helpen met het communiceren naar anderen.
Wanneer gaat het in première: 23 mei op NBC
Video on youtube


The Fosters (2013)
Wie spelen de hoofdrollen: Teri Polo (Man Up!), Sherri Saum, Jake T. Austin
Waar gaat het over: The Fosters is een drama over een multi-etnische familie mix van pleegkinderen en biologische kinderen die worden opgevoed door twee moeders.
Wanneer gaat het in première: 3 juni op ABC Family
Video on youtube


Mistresses (US)
Wie spelen de hoofdrollen: Alyssa Milano (Charmed), Yunjin Kim (Lost), Rochelle Aytes (The Forgotten) en Jes Macallan
Waar gaat het over: Mistresses (US) gaat over vier vrouwen welke navigeren door het leven, seks en relaties.
Wanneer gaat het in première: 3 juni op ABC
Video on youtube


Graceland
Wie spelen de hoofdrollen: Daniel Sunjata (Rescue Me), Aaron Tveit (Gossip Girl)
Waar gaat het over: Graceland draait om een groep diverse agenten van onder andere de DEA (Drug Enforcement Administration), FBI (Federal Bureau of Investigation) en de US Customs (Douane) waarvan hun werelden samenvallen wanneer ze gedwongen worden om samen te leven in een undercover strandhuis in Zuid-Californië. Het draait om Mike Warren (Aaron Tveit), welke afgestudeerd is als beste van zijn FBI klas en die in deze onconventionele opdracht gegooid wordt terwijl hij liever een administratieve klus had gehad.
Wanneer gaat het in première: 6 juni op USA Network
Video on youtube


King & Maxwell
Wie spelen de hoofdrollen: Jon Tenney (Major Crimes) en Rebecca Romijn (Eastwick)
Waar gaat het over: King & Maxwell is een bewerking van de boekenserie 'King and Maxwell' van David Baldacci over twee voormalige geheime dienst agenten welke privédetectives worden. Sean King en Michelle Maxwell zijn niet de typische privédetectives. Hun unieke vaardigheden geeft ze vaak een voorsprong op zowel verdachten als de rechtshandhaving. Hij is altijd een stap voor en zij is een kracht waar je rekening mee moet houden. Samen zijn ze niet te stoppen.
Wanneer gaat het in première: 10 juni op TNT


Twisted (2013)
Wie spelen de hoofdrollen: Avan Jogia (Victorious), Maddie Hasson (The Finder) en Kylie Bunbury
Waar gaat het over: Twisted is een één uur durend mysterie, vol wendingen die Danny Desai volgen; een charismatische 16-jarige jongen met een duister verleden. Hij keert terug naar zijn thuishaven nadat hij vijf jaar in de jeugdgevangenis heeft doorgebracht. Hij wordt meteen bestempeld als buitenbeetje, maar Danny probeert direct opnieuw contact te krijgen met zijn twee beste vrienden uit zijn jeugd, Jo en Lacey, en probeert de spanningen tussen hem en zijn moeder, Karen, glad te strijken. Haar sociale status kelderde door haar zoon die naar het gevang moest en de mysterieuze verdwijning van haar man.
Wanneer gaat het in première: 11 juni op ABC Family
Video on youtube


Devious Maids
Wie spelen de hoofdrollen: Judy Reyes (Scrubs), Ana Ortiz (Ugly Betty), Dania Ramirez (Heroes), Roselyn Sanchez (Without a Trace) en Edy Ganem
Waar gaat het over: Devious Maids is gebaseerd op de Mexicaanse telenovelle Ellas son la Alegria del Hogar en volgt 4 Latino-schoonmaaksters die, terwijl ze werken voor de bekenden en rijken van Beverly Hills, hun eigen dromen en ambities proberen na te jagen.
Wanneer gaat het in première: 23 juni op Lifetime
Video on youtube


Crossing Lines
Wie spelen de hoofdrollen: William Fichtner (Prison Break), Donald Sutherland (Dirty Sexy Money)
Waar gaat het over: Crossing Lines speelt zich af in exotische locaties in Europa en volgt een New Yorkse politieagent die verlossing vindt nadat hij toetreed in een internationale politie-eenheid gevestigd in het internationaal Strafhof in Den Haag dat grensoverschrijdende criminaliteit onderzoekt en brute criminelen opspoort.
Wanneer gaat het in première: 23 juni op NBC
Video on youtube


Under the Dome
Wie spelen de hoofdrollen: Alexander Koch
Waar gaat het over: Under the Dome is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Het verhaal gaat over een klein stadje in New England die op onverklaarbare wijze is afgesloten van de rest van de wereld door een enorme transparante koepel. Inwoners van de stad proberen te overleven in de verslechterde post-apocalyptische omstandigheden en zoeken naar antwoorden op de vraag wat deze barriere is, waar het vandaan kwam en hoe ze de kunnen laten verdwijnen.
Wanneer gaat het in première: 24 juni op CBS
Video on youtube


Ray Donovan
Wie spelen de hoofdrollen: Liev Schreiber (X-Men Origins: Wolverine), Jon Voight (Lone Star)
Waar gaat het over: Ray Donovan is professionele "fixer" voor de rijke en bekende mensen in LA. Hij kan er voor zorgen dat elk probleem verdwijnt behalve de problemen die worden veroorzaakt door zijn eigen familie.
Wanneer gaat het in première: 30 juni op Showtime
Video on youtube


Camp (2013)
Wie spelen de hoofdrollen: Rachel Griffiths (Brothers & Sisters)
Waar gaat het over: Little Hawk Family Camp is een ondeugend stukje van lake-side hemel. Ouders decomprimeren met jenever, terwijl tieners kattenkwaad uithalen en verliefd worden of juist verliefdheid kwijtraken. Little Hawk Family Camp; waar moeder natuur en menselijke natuur botsen.
Wanneer gaat het in première: 10 juli op NBC
Trailer: nog niet beschikbaar
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (13)

avatar_britt
29 apr 2013 16:10 -
genoeg te zien weer lijkt me en ik kom altijd te
kort.
Reageer
avatar_anonymous
29 apr 2013 16:19 -
Ben wel benieuwd naar Graceland, Crossing Lines en Ray Donovan
Reageer
avatar_JessicaD
29 apr 2013 16:25 -
Ik denk dat ik een groot deel van de series wel ga proberen. In het bijzonder ben ik benieuwd naar Graceland, Crossing Lines, Under the Dome en Ray Donovan. Van Twisted heb ik de pilot al gezien, ben er wel nieuwsgierig naar dus ga ook de tweede aflevering proberen. Maar ook Devious Maids, King & Maxwell, Misetresses en The Fosters lijken mij leuk toe.
Reageer
avatar_Flash
29 apr 2013 17:10 -
Ik ben met name benieuwd naar Under the Dome.
Reageer
avatar_Game_of_Thrones
29 apr 2013 17:32 -
Zitten wel enkele leuke series denk/hoop ik, voornamelijk diegene die JessicaD al omschreef :)
Reageer
avatar_anonymous
29 apr 2013 18:30 -
Ik kijk uit naar, crossing lines, Graceland, the goodwin games, the family tools en under the dome. Hoop dat ze allemaal bevallen en dat ik een beetje tijd heb om ze te volgen:P
Reageer
avatar_anonymous
29 apr 2013 19:34 -
Ik hoop dat syfy de serie gaat uitzenden
Reageer
avatar_JanWillemK
29 apr 2013 19:38 -
The Family Tools en Ray Donovan zal ik allebei gaan kijken. De rest lijkt me niet zo spannend.
Reageer
avatar_anonymous
29 apr 2013 19:51 -
Ik ben erg benieuwd naar under the dome, mistresses en twisted
Reageer
avatar_anonymous
29 apr 2013 20:06 -
Aaron Tveit <3!
Reageer
avatar_anonymous
30 apr 2013 15:29 -
Er zijn heel veel series die leuk lijken. Ik ben wel erg benieuwd naar Crossing Lines, Devious Maids, Mistresses, de lang uitgestelde comedy The Goodwin Games (leuk om Becki Newton terug te zien), Stephen King's Under The Dome en vooral de serie Graceland (Van de maker van White Collar) en de USA Network stelt bijna nooit teleur.
Reageer
avatar_Lyannah
07 Mei 2013 20:37 -
Hier wachten we op King and Maxwell, Graceland , Crossing lines en Under the dome...leuk leuk leuk....
Reageer
avatar_anonymous
20 jun 2013 14:02 -
King & Maxwell en Under the Dome lijkt me voor deze zomer genoeg. Ik wil ook nog op vakantie en hoe meer leuke series er zijn, hoe moeilijker het wordt om de vakantie ertussen door te plannen. Enfin, ik zie wel.
Reageer