Traitors

6.5 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkChannel 4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Channel 4
Traitors is een Britse spionage thrillerserie van de zender Channel 4 en Netflix. De serie ging in première in 2019.

Een Britse ambtenaar gaat ermee akkoord haar eigen regering te spioneren voor de Amerikanen in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Traitors - Eerste aflevering

6

Nieuws (4)

De acteurs David Morrissey (The Walking Dead) en Luke Treadaway (Traitors) spelen een hoofdrol in een nieuwe serie van ITV die is gebaseerd op J.G. Farrell's roman The Singapore Grip over de tweede wereldoorlog.
11 mrt 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 4 tot en met 10 februari voor je op een rijtje gezet.
11 feb 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 28 januari tot en met 3 februari 2019 voor je op een rijtje gezet.
4 feb 2019

Vergelijkbare series