Touching Evil (UK)

7.6 / 10
45 min
Mysterie, Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/16afleveringen/1997 - 1999 
NetwerkITV1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min19971999 (Beëindigd)
Netwerk:ITV1
Touching Evil (UK) is een Britse mysterieuze detectiveserie van de zender ITV1. De serie ging in première op 29 april 1997.

Inspecteur Dave Creegan (Robson Green) komt werken bij de Organized and Serial Crime Unit in Londen, een team dat zich bezighoudt met het opsporen van de gevaarlijkste misdadigers. Creegan is net hersteld van een schotwond aan zijn hoofd, waardoor hij een bijna-dood-ervaring had. Sindsdien heeft hij het vermogen om zich te verplaatsen in de belevingswereld van de psychopaten waar hij op jaagt. In dit eerste seizoen, dat bestaat uit drie lange speelfilms, krijgt Creegan te maken met een intelligente kindermoordenaar, een moordenaar die het voorzien heeft op patiënten in het ziekenhuis en een cybercrimineel die kinderen via een online-game manipuleert tot gewelddadige misdaden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Touching Evil (UK).

Nieuws (1)

Over iets meer dan anderhalve week gaat de eerste editie van de Amsterdam Comic Con van start in de RAI. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus verandert de RAI in Amsterdam in een bruisend middelpunt van comics, films,...
16 Aug 2016
1

Vergelijkbare series

Luther
2 stemmen
Rebus
2 stemmen
Cracker
2 stemmen