Tom Clancy's Jack Ryan

8.2 / 10
49 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tom Clancy's Jack Ryan krijgt een derde seizoen

Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse thrillerserie van Amazon Prime Video. Het tweede seizoen gaat pas op 31 augustus van start, maar het is nu al bekend dat er een derde seizoen volgt.

De serie Tom Clancy's Jack Ryan is niet direct gebaseerd op een specifiek boek, maar richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan, gespeeld door John Krasinski, stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten.

In het eerste seizoen van de thrillerserie reisde Jack Ryan naar Jemen en in het tweede seizoen is hij te zien in Zuid-Amerika, waar hij geconfronteerd wordt met de machthebbers van een zeer gevaarlijk regime. Waar het derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan zich zal afspelen is nog niet bekend.

Tom Clancy's Jack Ryan is bedacht door Carlton Cuse en Graham Roland. Michael Bay produceert de serie.

Vorige aflevering
Strongman
02x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
1
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00