Tom Clancy's Jack Ryan

8.2 / 10
49 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tom Clancy's Jack Ryan krijgt een derde seizoen

Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse thrillerserie van Amazon Prime Video. Het tweede seizoen gaat pas op 31 augustus van start, maar het is nu al bekend dat er een derde seizoen volgt.

De serie Tom Clancy's Jack Ryan is niet direct gebaseerd op een specifiek boek, maar richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan, gespeeld door John Krasinski, stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten.

In het eerste seizoen van de thrillerserie reisde Jack Ryan naar Jemen en in het tweede seizoen is hij te zien in Zuid-Amerika, waar hij geconfronteerd wordt met de machthebbers van een zeer gevaarlijk regime. Waar het derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan zich zal afspelen is nog niet bekend.

Tom Clancy's Jack Ryan is bedacht door Carlton Cuse en Graham Roland. Michael Bay produceert de serie.

Vorige aflevering
Strongman
Strongman
02x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00