Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Prime Video deelt trailer voor derde seizoen Tom Clancy's Jack Ryan

De trailer van het nieuwe, langverwachte derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan, met John Krasinski in de hoofdrol, is nu beschikbaar.

In de trailer voor het aankomende seizoen staat het bekende personage van John Krasinski, Jack Ryan, centraal in een gigantische samenzwering. De trailer van het derde seizoen toont Jack als een gezochte man.

Het is lang geleden dat kijkers Krasinski in actie hebben gezien als CIA-analist Ryan. Prime Video vernieuwde de populaire serie voor het derde seizoen al in februari 2019, maar de productie van nieuwe afleveringen begon pas in mei 2021 op locaties zoals Praag. Maar hoewel de serie een lange pauze heeft gehad, zijn er in de tussentijd meer details over de toekomst van de serie onthuld.

Het nieuwe seizoen debuteert over nog maar twee maanden en zal Krasinski's personage zien werken als CIA-agent in Rome. Hij krijgt uiteindelijk een tip over het feit dat het Sokol-project, een geheim project om het Sovjetrijk te herstellen, meer dan vijftig jaar nadat het verondersteld werd te zijn stilgelegd, nieuw leven wordt ingeblazen. Om deze informatie te bevestigen, begint Jack aan een missie die al snel uit de hand loopt en hij merkt dat hij ten onrechte betrokken is bij een bredere samenzwering. Jack wordt beschuldigd van verraad en wordt gedwongen op de vlucht te gaan in Europa en te voorkomen dat hij wordt opgejaagd door voormalige bondgenoten - als hij enige hoop heeft de waarheid te achterhalen voordat het te laat is.

Tom Clancy's Jack Ryan

De trailer voor het derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan is nu gedeeld door Prime Video. Alle acht afleveringen debuteren op woensdag 21 december, zijn beschikbaar in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd en worden exclusief gestreamd op Prime Video. De video biedt een glimp van Ryan op de vlucht en de grote inzet die op het spel staat, terwijl ook een inkijkje wordt gegeven van de nieuwe toevoegingen aan de cast: Nina Hoss (Homeland) en Betty Gabriel (Clickbait). Zij voegen zich bij de cast in hun respectievelijke rollen als Alena Kovac en Elizabeth Wright. De terugkerende acteurs zijn onder andere Wendell Pierce (Treme) en Michael Kelly (House of Cards (2013)).

Het is bekend gemaakt dat Tom Clancy's Jack Ryan eindigt met het vierde seizoen, maar er is ook nieuws dat er een spin-off serie wordt overwogen. Deze spin-off serie zou zich richten op Domingo "Ding" Chavez. In de romans van Clancy is Ding een hoofdpersonage dat debuteert in 1989 en in verschillende verhalen verschijnt. Voor de Prime Video-aanpassing wordt Ding gespeeld door Michael Peña (Narcos: Mexico). Hij zal in het derde seizoen van Tom Clancey's Jack Ryan verschijnen als een gastspeler, voordat hij als vast castlid meedoet in het vierde seizoen.

Gezien de lange pauze tussen de afleveringen van de Prime Video-spionagethriller, kan het nog een hele tijd duren voordat fans moeten nadenken over hoe het einde van Jack Ryan eruit zou zien. Voor nu, aangezien er binnenkort acht gloednieuwe afleveringen beschikbaar zullen zijn om te bingewatchen, lijkt de serie terug te springen naar de elementen die hem in de eerste twee seizoenen veel aandacht en een sterke achterban aan fans brachten.
Video on youtube
Vorige aflevering
Proof of Concept
Proof of Concept
04x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tom Clancy's Jack Ryan