Leuk?
18
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen Tom Clancy's Jack Ryan bekend gemaakt.

Tom Clancy's Jack Ryan heeft een premièredatum voor seizoen drie. Prime Video heeft daarnaast een poster uitgebracht. Seizoen drie verschijnt eind van het jaar en de actiethriller is al vernieuwd met een vierde en laatste seizoen.

In seizoen drie wordt Jack (John Krasinski) ten onrechte betrokken bij een samenzwering en moet hij op de vlucht slaan. Wendell Pierce (Treme, The Wire), Michael Kelly (House of Cards (2013), The Comey Rule), Nina Hoss (Homeland, The Defeated/Shadowplay) en Betty Gabriel (Westworld, Defending Jacob) schitteren ook in het aankomende seizoen.

Tom Clancy's Jack Ryan

Prime Video heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie.

"Jack is terug! Het langverwachte derde seizoen van de actievolle serie Tom Clancy's Jack Ryan, met in de hoofdrol John Krasinski, gaat op woensdag 21 december in première op Prime Video. Alle acht afleveringen van de wereldwijde hit worden exclusief op Prime Video gestreamd in meer dan 240 landen en gebieden.

In seizoen drie van de actiethrillerserie is Jack Ryan op de vlucht en in een race tegen de klok. Jack is ten onrechte betrokken bij een grotere samenzwering en bevindt zich plotseling als voortvluchtige in de kou. Nu, gezocht door zowel de CIA als een internationale malafide factie die hij heeft ontdekt, wordt Jack gedwongen ondergronds te gaan, kriskras door Europa, in een poging in leven te blijven, terwijl hij een enorm wereldwijd conflict voorkomt. Naast Krasinski keren ook Wendell Pierce als James Greer en Michael Kelly als Mike November terug voor het derde seizoen, en de serie heeft Nina Hoss als Alena Kovac en Betty Gabriel als Elizabeth Wright als nieuwe vaste castleden.

Tom Clancy's Jack Ryan wordt mede geproduceerd door Amazon Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television en uitvoerend geproduceerd door Andrew Form, Allyson Seeger, John Krasinski, Vaun Wilmott, Brad Fuller en Michael Bay. Daarnaast produceren Tom Clancy en Skydance Television's David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost executive het derde seizoen, samen met Mace Neufeld en Carlton Cuse.
Vorige aflevering
Proof of Concept
Proof of Concept
04x06
Leuk?
18
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_drago
01 okt 2022 16:48 -
Zeer goede serie lekker kijken met de kerst
Reageer
avatar_Olga2000
01 okt 2022 21:18 -
Eerste seizoen was sterk. Tweede volkomen bagger. Ik hoop dat derde niveau van de eerste haalt.
Reageer
avatar_JaspervanSomeren0
02 okt 2022 08:30 -
Paramount? Kunnen we het dan (ook) verwachten op Skyshowtime?
Reageer
avatar_Faceman
02 okt 2022 09:02
Alle acht afleveringen van de wereldwijde hit worden exclusief op Prime Video gestreamd in meer dan 240 landen en gebieden.

Dit staat in het artikel dus denk het niet
Reageer
Tom Clancy's Jack Ryan