Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tom Clancy's Jack Ryan vierde en laatste seizoen is voorzien van een trailer

Jack Ryan begint aan zijn laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Dompel je nog één keer onder in de wereld van spionage en laat je meeslepen in het laatste avontuur van het geliefde titelpersonage.

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan, dat John Krasinski's titelpersonage op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe stuurt. De trailer geeft ons ook een eerste blik op de nieuwe personages die in het vierde seizoen worden geïntroduceerd, Michael Peña als Domingo Chavez en Louis Ozawa als Chao Fah.

In het laatste seizoen moet Jack Ryan (John Krasinski, The Office) als de nieuwe waarnemend adjunct-directeur van de CIA de interne corruptie aan het licht brengen. Daarbij ontdekt hij een reeks verdachte geheime operaties die de kwetsbaarheid van het land kunnen blootleggen. Terwijl Jack en het team onderzoeken hoe diep de corruptie gaat, ontdekt hij een veel ergere realiteit - het samengaan van een drugskartel met een terroristische organisatie - waardoor een samenzwering veel dichter bij huis aan het licht komt en het geloof van onze held in het systeem dat hij altijd heeft bevochten om te beschermen op de proef wordt gesteld.

Tom Clancy's Jack Ryan

Wendell Pierce schittert ook nog eenmaal als James Greer, Michael Kelly als Mike November, en Betty Gabriel als CIA waarnemend directeur Elizabeth Wright, met Abbie Cornish die terugkeert als Cathy Mueller. Tom Clancy's Jack Ryan wordt gecoproduceerd door Amazon Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television, en geproduceerd door Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay en John Kelly. Daarnaast produceren Tom Clancy en Skydance Television's David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell het vierde seizoen, samen met Vaun Wilmott, Mace Neufeld en Carlton Cuse.

Het vierde en laatste seizoen start op 30 juni 2023 op Prime Video, met twee afleveringen die elke vrijdag in première gaan, tot aan de finale op 14 juli 2023. Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tom Clancy's Jack Ryan