Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Tom Clancy's Jack Ryan
Wanneer er een verdacht pakket ontdekt wordt in de Jungle van Venezuela, wordt CIA-officier Jack Ryan ingeschakeld. In Zuid-Amerika sluit hij zich aan bij zijn oude baas James Greer en Mike November. Als Jack op het punt staat om een samenwerkingscomplot te ontrafelen, slaat de president van Venezuela terug met een tegenaanval, die op Jack persoonlijk gemunt is. Dit leidt Jack en zijn collega’s op een wereldwijde missie die zich afspeelt in de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Rusland en Venezuela. Samen staan zij voor de onmogelijke opgave om de
snode plannen van de president te voorkomen en stabiliteit terug te brengen in een land dat op het randje van de afgrond staat.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly en Noomi Rapace
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 26 augustus 2020
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de preview van het tweede seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie Tom Clancy's Jack Ryan is gebaseerd op de boeken van Tom Clancy die al enkele malen zijn verfilmd. Welke film is wel gebaseerd op een boeken van Clancy maar niet met het hoofdkarakter Jack Ryan?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Proof of Concept
Proof of Concept
04x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tom Clancy's Jack Ryan