This Is Us

8.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

NBC geeft This Is Us extra afleveringen

Het is dan wel geen volledig seizoen van 22 afleveringen, maar achttien afleveringen is een teken van vertrouwen in de serie. De kans is dus heel groot dat de nieuwe dramaserie This Is Us binnenkort vernieuwd gaat worden met een tweede seizoen.

Uitvoerend producent Dan Fogelman zei: “We zijn heel opgewonden. Deze bestelling van een volledig seizoen van achttien afleveringen is precies wat we wilden en op gehoopt hadden. We hadden voorzichtig een eerste seizoen van achttien afleveringen uitgewerkt, en dit zorgt ervoor dat we door kunnen gaan met onze exacte aanvankelijke bedoeling. En om zo vroeg een order te krijgen van deze geweldige serie is een impuls van vertrouwen voor de complete cast en crew. Ik begin te klinken als een gebroken plaat maar ik wil Dana, Gary, Jonnie, Howard en mijn fantastische partners bij 20th {Century Fox} evenals Bob en Jen en alle fijne mensen bij NBC bedanken om mij en de serie absoluut recht te doen om door te gaan met de serie. Ik wil nog wel even doorgaan met spuien maar ik moet weer aan het werk.”

De dramaserie van de NBC This Is Us ging op 20 september in première en is een verfrissend eerlijke en provocerende serie die een unieke groep mensen volgt wiens paden elkaar kruisen en hun leven op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden zijn. Sommige van hen zijn zelfs op de zelfde dag geboren en nog veel meer dan iemand kan vermoeden. De ondertitel is ‘Soms wil het leven je nog wel eens verrassen.’

Hoop jij dat This Is Us wordt vernieuwd met een tweede seizoen?


(Achterste rij van links-rechts) Susan Kelechi Watson, Ron Cephas Jones, bedenkter/uitvoerend producent Dan Fogelman, uitvoerend producenten Glenn Ficarra en John Requa, Chris Sullivan (voorste rij van links-rechts) Sterling K. Brown, Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Chrissy Metz en Justin Hartley.
Vorige aflevering
Strangers: Part Two
Strangers: Part Two
04x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_heplam
28 sep 2016 11:05 -
Hier ben ik dus al super blij mee, van mij mag deze serie nu al vernieuwd worden. Pilot was ijzersterk en wat ik net gelezen heb is de tweede aflevering ook weer een topper. Ga vanavond meteen kijken als ik thuis ben
Reageer
avatar_karin1809
28 sep 2016 11:10 -
This is Us is een serie waar ik al heel lang op wachtte. Wat een mooi verhaal, vol emotie menselijk, mooi, liefdevol. Van mij mag er een nieuw seizoen komen. Achttien afleveringen, wow, dan heb ik er nog zeventien te gaan :)
Reageer
avatar_RLS90
28 sep 2016 18:22 -
Deze staat op mijn lijstje. Ga er binnenkort mee beginnen!
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56