Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

This Is Us eindigt met aankomend zesde seizoen

Het laatste seizoen van This Is Us komt in zicht.Het aankomende zesde seizoen van de dramaserie zal de allerlaatste zijn van de populaire dramaserie.

Toen in 2019 This Is Us tot en met het zesde seizoen werd verlengd, was het al de verwachting dat het de laatste verlenging van de dramaserie zou zijn. Het maken van zes seizoenen was altijd al het idee van bedenker Dan Fogelman (The Neighbors), This Is Us is ook zo verkocht aan NBC. Fogelman gaf in 2019 al aan een aantal scènes van het einde zelfs al gefilmd te hebben. Daarnaast lopen de contracten van de acteurs gelijk af met het afronden van het zesde seizoen. Het nieuws komt voor velen dan misschien ook niet als een hele grote verassing.

De laatste aflevering van het vijfde seizoen wordt 25 mei uitgezonden. Het seizoen eindigt daarmee met twee afleveringen minder dan gepland. Naar verluidt is het verkorte seizoen een gevolg van de pandemie. Het is nog niet bekend of het zesde seizoen er dan twee afleveringen extra bij krijgt. Het zesde, dus ook laatste, seizoen zal volgend televisie seizoen worden uitgezonden bij NBC. De opnames zullen aankomende zomer van start gaan.


This Is Us
Vorige aflevering
Us
Us
06x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
This Is Us