This Is Us

8.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Productie vijfde seizoen This Is Us binnenkort van start

Het vijfde seizoen van de Amerikaanse dramaserie This Is Us gaat begin november in première bij NBC. De productie van het seizoen kan eind september van start gaan.

Vorig jaar werd This Is Us door NBC vernieuwd met maar liefst drie seizoenent. Ondertussen bestaat de Amerikaanse dramaserie al uit vier seizoen. Het vijfde seizoen gaat 10 november in première op NBC. De productie van de serie zou op 24 september van start kunnen gaan.

This Is Us werd bedacht door Dan Fogelman (The Neighbors) en ging in 2016 in première. This Is Us draait om het gezin Pearson, waarvan de vader is overleden. De serie volgt het gezin in drie verschillende periodes: voor, rond en na de dood van vader. De serie is hier te bekijken op Amazon Prime Video. In 2019 verscheen er in Nederland een remake, genaamd Dit zijn wij, van de Amerikaanse serie.


Cast This Is Us
Vorige aflevering
Strangers: Part Two
Strangers: Part Two
04x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00