This Is Us

8.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Terugkerende rol voor Griffin Dunne in This Is Us

This Is Us is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in september 2016 en 24 september startte het vierde seizoen.

De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt een unieke groep mensen wier paden elkaar kruisen en hun leven is op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden. NBC heeft eerder al diverse nieuwe castleden aangekondigd voor het vierde seizoen van This Is Us.

Onder hen zijn twee acteurs uit de Netflix-serie When They See Us: Asante Blackk en Marsha Stephanie Blake. We zien ook The Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan als een nieuwe cast-toevoeging, samen met Bahara Golestani (Animal Kingdom), Timothy Omundson (Psych: The Movie), Julian Silva (Queen of the South), Auden Thornton (Doubt), Nick Wechsler (Shades of Blue) en Omar Epps (House).


Griffin Dunne

Dinsdag was te zien dat acteur Griffin Dunne ook een rol heeft in het vierde seizoen. Hij speelde heel kort de oudere versie van Jack's ooit vermeende overleden jongere broer Nicky Pearson in het derde seizoen. NBC heeft bevestigd dat Griffin Dunne in het hele vierde seizoen van This Is Us te zien zal zijn in deze rol.

Vorige aflevering
The Cabin
04x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Vandaag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Vandaag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Vandaag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Vandaag, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Vandaag, 09:00