This Is Us

8.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Terugkerende rol voor Griffin Dunne in This Is Us

This Is Us is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in september 2016 en 24 september startte het vierde seizoen.

De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt een unieke groep mensen wier paden elkaar kruisen en hun leven is op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden. NBC heeft eerder al diverse nieuwe castleden aangekondigd voor het vierde seizoen van This Is Us.

Onder hen zijn twee acteurs uit de Netflix-serie When They See Us: Asante Blackk en Marsha Stephanie Blake. We zien ook The Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan als een nieuwe cast-toevoeging, samen met Bahara Golestani (Animal Kingdom), Timothy Omundson (Psych: The Movie), Julian Silva (Queen of the South), Auden Thornton (Doubt), Nick Wechsler (Shades of Blue) en Omar Epps (House).


Griffin Dunne

Dinsdag was te zien dat acteur Griffin Dunne ook een rol heeft in het vierde seizoen. Hij speelde heel kort de oudere versie van Jack's ooit vermeende overleden jongere broer Nicky Pearson in het derde seizoen. NBC heeft bevestigd dat Griffin Dunne in het hele vierde seizoen van This Is Us te zien zal zijn in deze rol.

Vorige aflevering
Strangers: Part Two
Strangers: Part Two
04x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1