This Is Us

8.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Terugkerende rol voor Griffin Dunne in This Is Us

This Is Us is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in september 2016 en 24 september startte het vierde seizoen.

De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt een unieke groep mensen wier paden elkaar kruisen en hun leven is op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden. NBC heeft eerder al diverse nieuwe castleden aangekondigd voor het vierde seizoen van This Is Us.

Onder hen zijn twee acteurs uit de Netflix-serie When They See Us: Asante Blackk en Marsha Stephanie Blake. We zien ook The Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan als een nieuwe cast-toevoeging, samen met Bahara Golestani (Animal Kingdom), Timothy Omundson (Psych: The Movie), Julian Silva (Queen of the South), Auden Thornton (Doubt), Nick Wechsler (Shades of Blue) en Omar Epps (House).


Griffin Dunne

Dinsdag was te zien dat acteur Griffin Dunne ook een rol heeft in het vierde seizoen. Hij speelde heel kort de oudere versie van Jack's ooit vermeende overleden jongere broer Nicky Pearson in het derde seizoen. NBC heeft bevestigd dat Griffin Dunne in het hele vierde seizoen van This Is Us te zien zal zijn in deze rol.

Vorige aflevering
The Adirondacks
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00