Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Terugkerende rol voor Griffin Dunne in This Is Us

This Is Us is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in september 2016 en 24 september startte het vierde seizoen.

De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt een unieke groep mensen wier paden elkaar kruisen en hun leven is op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden. NBC heeft eerder al diverse nieuwe castleden aangekondigd voor het vierde seizoen van This Is Us.

Onder hen zijn twee acteurs uit de Netflix-serie When They See Us: Asante Blackk en Marsha Stephanie Blake. We zien ook The Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan als een nieuwe cast-toevoeging, samen met Bahara Golestani (Animal Kingdom), Timothy Omundson (Psych: The Movie), Julian Silva (Queen of the South), Auden Thornton (Doubt), Nick Wechsler (Shades of Blue) en Omar Epps (House).


Griffin Dunne

Dinsdag was te zien dat acteur Griffin Dunne ook een rol heeft in het vierde seizoen. Hij speelde heel kort de oudere versie van Jack's ooit vermeende overleden jongere broer Nicky Pearson in het derde seizoen. NBC heeft bevestigd dat Griffin Dunne in het hele vierde seizoen van This Is Us te zien zal zijn in deze rol.

Video on youtube
Vorige aflevering
Us
Us
06x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
This Is Us