This Is Us

8.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen This Is Us eerder in première

This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.

De productie van het vijfde en nieuwste seizoen van This Is Us is afgelopen week van start gegaan. Het nieuwe seizoen zou eigenlijk 10 november in première gaan bij NBC, maar het netwerk heeft de première twee weken naar voren gehaald. Het vijfde seizoen gaat 27 oktober al van start bij NBC, met een twee uur lange première.

Het eerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie ging in 2016 in première. Ondertussen zijn er vier seizoen van This Is Us uitgezonden door NBC, die vorig jaar de serie met maar liefst drie seizoenen vernieuwde. This Is Us werd bedacht door Dan Fogelman (The Neighbors) en draait om het gezin Pearson, waarvan de vader is overleden. De serie volgt het gezin in drie verschillende periodes: voor, rond en na de dood van vader.


This Is Us
Vorige aflevering
Strangers: Part Two
Strangers: Part Two
04x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00