Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen This Is Us verkort met twee afleveringen

Het vijfde seizoen van This Is Us krijgt twee afleveringen minder dan verwacht. Naar verluidt is het een corona gerelateerd besluit. Eind mei vindt de seizoensfinale plaats.

NBC besloot vorig jaar het vijfde seizoen van This Is Us twee weken eerder in première te laten gaan. Het vijfde seizoen wordt nog uitgezonden bij het netwerk, maar het einde van het vijfde seizoen zal ook eerder plaatsvinden dan verwacht. De eerste vier seizoenen bestaan uit achttien afleveringen, maar het vijfde seizoen zal eindigen met de zestiende aflevering. De laatste aflevering van het vijfde seizoen wordt 25 mei uitgezonden door NBC.

Naar verluidt is het verkorte seizoen een gevolg van de pandemie, het zal niet de eerste serie zijn waarvan een seizoen door het virus verkort wordt. In 2019 werd de populaire dramaserie vernieuwd met een vijfde, zesde en zevende seizoen, van achttien afleveringen. Voor het vijfde seizoen zijn dat er dus twee minder geworden. Het is niet bekend of een van de volgende seizoenen twee afleveringen extra krijgt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Us
Us
06x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
This Is Us