The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead krijgt tiende seizoen

Ondanks teruglopende kijkcijfers krijgt The Walking Dead een tiende seizoen. Dat maakte AMC maandag officieel bekend.

Het tiende seizoen zal in oktober in première gaan. In het tiende seizoen spelen de nieuwe slechteriken, de zogeheten Whisperers, de hoofdrol. Eerder werd al bekend dat acteur Andrew Lincoln, die negen seizoenen lang de hoofdrol speelde in de serie, een aflevering in het nieuwe seizoen zou gaan regisseren.


The Walking Dead brak rond het vierde en vijfde seizoen, uitgezonden tussen 2013 en 2015, het ene kijkcijferrecord na het ander. De post-apocalyptische zombieserie verloor vooral de laatste twee jaar veel kijkers, en afgelopen najaar stopte Lincoln met zijn rol als leider van de zombiejagers Rick Grimes. In de laatste aflevering voor de winterstop van het huidige seizoen doken voor het eerst The Whisperers op. Zij spelen een grote rol in de comics van Robert Kirkman waar de serie op gebaseerd is.

Seriezender FOX heeft gemeld dat seizoen 9B van The Walking Dead in Nederland te zien is vanaf dinsdag 12 februari om 22.00 uur. FOX zendt ook seizoen 9B van The Walking Dead direct uit na de Amerikaanse première. Dit betekent dat fans in de nacht van zondag 10 februari op maandag 11 februari om 3.30 uur de nieuwste aflevering direct kunnen bekijken.
Vorige aflevering
The Storm
09x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_alexanderleveld
06 feb 2019 11:10 -
Al lang afgehaakt.
Benieuwd wie de serie nog daadwerkelijk volgt of alleen op de achtergrond aanzet.
Reageer
avatar_397
06 feb 2019 13:33 -
Nou, ik, en niet op de achtergrond, wat dat dan ook moet voorstellen.
Reageer
avatar_renzoroy
06 feb 2019 16:46 -
Ik kijk het ook nog, maar idd dan op de achtergrond (dan ben je dus ondertussen met andere dingen bezig) :) Het is al lang niet meer echt boeiend en het valt constant in herhaling. Blijf het alleen maar kijken omdat ik het altijd zonde vind om na zo'n lange tijd af te haken bij een serie, maar het kost wel steeds meer moeite.
Reageer
avatar_naoufas
07 feb 2019 16:44 -
Ik volg hem nog steeds en kijk er ook daadwerkelijk naar dus niet op de achtergrond
Reageer
avatar_JanWillemK
07 feb 2019 16:53 -
Bij mij hebben ze het verziekt door de serie teveel op te hemelen om dit vervolgens daarna niet waar te maken. Ook het huidige seizoen is tot nu toe niet sterk, ** op de 2 laatste afleveringen na.. die waren wel goed.
Dus ja, ook ik kijk de serie op de achtergrond.
Reageer
avatar_TnTNL
08 feb 2019 08:02 -
Ik volg de comics niet, maar die whisperers hadden wat mij betreft leuker gekund.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00