The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead krijgt tiende seizoen

Ondanks teruglopende kijkcijfers krijgt The Walking Dead een tiende seizoen. Dat maakte AMC maandag officieel bekend.

Het tiende seizoen zal in oktober in première gaan. In het tiende seizoen spelen de nieuwe slechteriken, de zogeheten Whisperers, de hoofdrol. Eerder werd al bekend dat acteur Andrew Lincoln, die negen seizoenen lang de hoofdrol speelde in de serie, een aflevering in het nieuwe seizoen zou gaan regisseren.


The Walking Dead brak rond het vierde en vijfde seizoen, uitgezonden tussen 2013 en 2015, het ene kijkcijferrecord na het ander. De post-apocalyptische zombieserie verloor vooral de laatste twee jaar veel kijkers, en afgelopen najaar stopte Lincoln met zijn rol als leider van de zombiejagers Rick Grimes. In de laatste aflevering voor de winterstop van het huidige seizoen doken voor het eerst The Whisperers op. Zij spelen een grote rol in de comics van Robert Kirkman waar de serie op gebaseerd is.

Seriezender FOX heeft gemeld dat seizoen 9B van The Walking Dead in Nederland te zien is vanaf dinsdag 12 februari om 22.00 uur. FOX zendt ook seizoen 9B van The Walking Dead direct uit na de Amerikaanse première. Dit betekent dat fans in de nacht van zondag 10 februari op maandag 11 februari om 3.30 uur de nieuwste aflevering direct kunnen bekijken.
Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_alexanderleveld
06 feb 2019 11:10 -
Al lang afgehaakt.
Benieuwd wie de serie nog daadwerkelijk volgt of alleen op de achtergrond aanzet.
Reageer
avatar_397
06 feb 2019 13:33 -
Nou, ik, en niet op de achtergrond, wat dat dan ook moet voorstellen.
Reageer
avatar_renzoroy
06 feb 2019 16:46 -
Ik kijk het ook nog, maar idd dan op de achtergrond (dan ben je dus ondertussen met andere dingen bezig) :) Het is al lang niet meer echt boeiend en het valt constant in herhaling. Blijf het alleen maar kijken omdat ik het altijd zonde vind om na zo'n lange tijd af te haken bij een serie, maar het kost wel steeds meer moeite.
Reageer
avatar_naoufas
07 feb 2019 16:44 -
Ik volg hem nog steeds en kijk er ook daadwerkelijk naar dus niet op de achtergrond
Reageer
avatar_JanWillemK
07 feb 2019 16:53 -
Bij mij hebben ze het verziekt door de serie teveel op te hemelen om dit vervolgens daarna niet waar te maken. Ook het huidige seizoen is tot nu toe niet sterk, ** op de 2 laatste afleveringen na.. die waren wel goed.
Dus ja, ook ik kijk de serie op de achtergrond.
Reageer
avatar_TnTNL
08 feb 2019 08:02 -
Ik volg de comics niet, maar die whisperers hadden wat mij betreft leuker gekund.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00