The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum seizoen 11B van The Walking Dead

The Walking Dead neemt en The Walking Dead geeft.

Vlak voor de laatste aflevering van het einde van het eerste deel van het elfde en laatste seizoen van zombie-Apocalyps van AMC, is er onthuld wanneer, de serie gebaseerd op de comics van Robert Kirkman, het tweede deel terugkomt. Seizoen 11B heeft acht afleveringen en gaat van start op 20 februari 2022.

Voor de laatste acht afleveringen van het derde deel van het laatste seizoen is nog geen startdatum gegeven, maar die worden in de tweede helft van volgend jaar verwacht.

"Als je nadenkt over keuzes, doen ze er dan nog toe?" vraagt ​​Daryl Dixon (Norman Reedus) in de teaser die AMC heeft uitbracht samen met de aankondiging van de datum waarop The Walking Dead zal terugkeren. Zoals je hieronder kunt zien, komt een bepaalde goed bewapende en goed georganiseerde gemeenschap opdagen om de overlevenden misschien op hun plaats te zetten.Natuurlijk eindigt The Walking Dead, maar TWD-franchise is nog lang niet voorbij. Een door Reedus en Melissa McBride geleide spin-off is in de maak, er is nog steeds Fear The Walking Dead en het nieuwe The Walking Dead: World Beyond op AMC. De Andrew Lincoln met in de hoofdrol Rick Grimes-films komen vermoedelijk nog steeds van AMC en Universal en er wordt nog veel meer gefluisterd vanaf het bureau van ex-TWD-showrunner Scott M. Gimple

Maar voordat dat alles is, is er de finale van seizoen 11A 'For Blood' van 10 oktober, geschreven door Erik Mountain en geregisseerd door Sharat Raju, en geen spoilers, maar je weet dat er een cliffhanger of twee zal zijn.
Vorige aflevering
For Blood
For Blood
11x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead