The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer voor The Walking Dead: Dead City

Een teaser-trailer voor The Walking Dead: Dead City onthult scènes van Maggie en Negan in New York City na de gebeurtenissen van de finale van de hoofdserie.

Er is een teaser-trailer vrijgegeven voor Maggie en Negan's aankomende The Walking Dead-spinoff, getiteld The Walking Dead: Dead City. De nieuwe serie volgt Maggie en Negan terwijl ze een post-apocalyptisch New York City verkennen na de gebeurtenissen in de finale van The Walking Dead. Hoewel de details over de serie schaars blijven, zal Dead City originele personages introduceren in de zombie-franchise, waaronder Pearlie Armstrong (Gaius Charles, Grey's Anatomy), Amaia (Karina Ortiz, Orange Is the New Black) en "The Croat" (Zeljko Ivanek, Madam Secretary). De serie belooft ook de gespannen relatie tussen Maggie en Negan verder uit te diepen vanwege Negan's zonden uit het verleden.

Het Walking Dead YouTube-kanaal heeft onlangs een teaser-trailer vrijgegeven voor The Walking Dead: Dead City, waarin twintig seconden van de komende serie wordt getoond. Terwijl kijkers een glimp kunnen opvangen van personages als Pearlie, "The Croat" en iemand die een gewei als wapen hanteert, blijft het plot van de serie gehuld in mysterie.Hoewel de teaser niets specifieks onthult over het plot van Dead City, geven de beelden die hij presenteert in combinatie met het weinige dat over de serie is onthuld een paar hints over wat het publiek kan verwachten. De Dead City-trailer geeft aan dat Maggie (Lauren Cohan, foto) en Negan een groep overlevenden tegenkomen in de Big Apple die de apocalyps gebruiken als een vorm van entertainment. Een bord met de tekst "Dawn Lincoln Center come kill with us" is te zien in een van de shots, evenals een scène van een man in een worstelring die vecht met een Walker. Met Dead City dat zich een paar jaar na The Walking Dead afspeelt, is het mogelijk dat de serie New York zal gebruiken om een wereld te portretteren die zo gewend is geraakt aan de ondoden, dat ze hen nu gebruiken als een vorm van high-octane, gevaarlijk plezier.

De teaser geeft kijkers ook een nadere blik op de gevaren waarmee Maggie en Negan in de stad te maken krijgen, vooral in de vorm van griezelig uitziende Walkers. Zombies die in de trailer worden getoond lijken zich ongeveer hetzelfde te gedragen als alle andere, maar eentje waarvan het hoofd uit een vlezige barrière lijkt te steken kan een gevaarlijke variant zijn. De teaser toont ook een mysterieuze man met een helm in bikerstijl die Maggie en Negan in een hinderlaag wil lokken, waarbij een later shot onthult dat de figuur "The Croat" is. Als "The Croat" de menselijke schurk van de serie blijkt te zijn, zou dat kunnen verklaren waarom Jeffrey Dean Morgan de terugkeer van de oude Negan in Dead City voorspelde en zijn verleden omarmde om met "The Croat" af te rekenen vanwege de bedreiging die hij voor zowel hemzelf als Maggie vormt.De teaser-trailer van The Walking Dead: Dead City laat zien waar Maggie en Negan (Jeffrey Dean Morgan, foto) mee te maken krijgen in New York City, maar er zijn geen aanwijzingen over hoe of waarom het tweetal in de Big Apple terechtkomt. De finale van The Walking Dead onderstreept echter hoe Maggie Negan niet kan vergeven na wat hij Glenn heeft aangedaan, ook al erkent ze dat hij zijn plaats tussen de overlevenden heeft verdiend. Negan loopt dan weg, zonder bevestiging of hij met Annie in Alexandria is gebleven of dat hij alleen is weggegaan na zijn laatste gesprek met Maggie. Met Maggie die Dead City ziet als haar poging om meer van de wereld te ontdekken, is het mogelijk dat haar persoonlijke missie haar en Negan toevallig bij elkaar brengt. Misschien kan de komende spin-off van The Walking Dead de spanning tussen de twee rechtzetten en een boeiend verhaal vertellen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead