The Tomorrow People (US)

7.7 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/22afleveringen/2013 - 2014 
NetwerkThe CW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20132014 (Beëindigd)
Netwerk:The CW
The Tomorrow People is een Amerikaanse sciencefictionserie op de zender The CW. De serie ging in première op 9 oktober 2013.

Het verhaal draait om diverse jongeren uit de hele wereld die de volgende stap in menselijke evolutie representeren. Ze bezitten speciale krachten waaronder de mogelijkheid om te teleporteren en telepathisch met elkaar te communiceren. Samen proberen zij het kwaad te verslaan. Het verhaal is gebaseerd op de originele Britse serie gemaakt door Roger Price.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1

Populaire reacties (31)

avatar maaikii18
10
25 jun 2014
Vond elke aflevering naar het einde toe steeds spannender... jammer van die laatste twist in het verhaal. Was een perfect einde geweest! Maar ook rot dat er geen seizoen 2 komt. Vond de serie steeds beter worden.. en geen Robbie Amell meer! Pff wat een lekker ding!
avatar maaikii18
10
6 feb 2014
Goede serie!! En wat een lekker ding die Robbie Amell ;)

Vergelijkbare series

The Tomorrow People (US)