The Smoke

7.2 / 10
55 min
Drama
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkSky1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Sky1
The Smoke is een Britse dramaserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 20 februari 2014.

Deze achtdelige serie volgt de avonturen van White Watch, een team van Londense brandweermannen. De serie gaat over brandweermannen en vrouwen die altijd op elkaar kunnen rekenen. Maar een held zijn is niet makkelijk, vooral niet in een wereld die niet genoeg waardering voor hen heeft en zo goed verdient de baan nou ook weer niet. Voor verschillende leden betekent dat dat zij gedwongen zijn om er nog baantjes naast te doen, wat hen vaak leidt naar de duistere kant van de stad. Er staat veel op het spel, maar in The Smoke zijn het de levens van de leden van de White Watch die echt op het spel staan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar gumstarr
8
21 maa 2014
Zoals Peaky Blinders zich verhoudt tot Boardwalk Empire en zoals de Shameless versie van de Britten zich verhoudt tot die van de jongens in The Promised Land, zo kun je The Smoke zien ten opzichte van Chicago Fire. Niet persé beter, maar wat soberder, rauwer en Britser. Vind ik dan. Wat mij betreft weer een lekkere Engelse wegkijker zoals Top Boy, Love/Hate (Iers) en Luther.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Damages
1 stem
The Smoke