The Shadow Line

7.7 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/7afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20112011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:BBC Two
The Shadow Line is een Britse dramaserie van de zender BBC Two. De serie ging in premiere op 5 mei 2011.

Harvey Wratten is dood. Vermoord – zoals ze dat zeggen - in koelen bloede. De overledene stond aan het hoofd van een van de grootste Britse misdaadbendes van de laatste jaren. Detective Inspector Jonah Gabriel wordt op het onderzoek gezet. Geen eenvoudige zaak. Veel mogelijke getuigen doen er namelijk liever het zwijgen toe. Uit angst óf omdat ze iets te verbergen hebben.

Wat ook niet helpt is dat er ruim 250.000 pond is verdwenen. Zomaar ontvreemd uit de politiekamer waar de bewijsstukken worden bewaard. Inspecteur Gabriel wordt bovendien geplaagd door geheugenverlies, veroorzaakt door een vastzittende kogel in zijn hersenpan. Wie kan hij nog vertrouwen? En vertrouwt Gabriel zichzelf eigenlijk nog wel?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Shadow Line.

Nieuws (3)

The Guardian heeft een lijst gemaakt van de 100 beste series die van 1997 tot heden zijn of worden uitgezonden.
26 sep 2019
10
De thrillerserie Black Earth Rising gaat over de persoonlijke, juridische en politieke beroering die ontstaat door de vervolging van plegers van internationale oorlogsmisdaden.
11 aug 2018
De complexe thrillerserie Black Earth Rising gaat over de persoonlijke, juridische en politieke beroering die ontstaat door de vervolging van plegers van internationale oorlogsmisdaden.
1 mei 2018

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem