Delen op social media
Trailer

The Mob Doctor

7,3
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2012 - 2013 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:FOX
Genres:Drama
The Mob Doctor is een Amerikaanse dramaserie van de zender Fox. De serie ging in 2012 in première.

In The Mob Doctor draait alles rond Dr. Grace Devlin. Zij is een jonge, beloftevolle cardiothoracale chirurg die gevangen zit in twee werelden. In de ene staat ze aan de start een veelbelovende medische carrière, maar in de andere moest ze een levenslange schuld aan de maffia van Chicago aflossen.

Grace werkt in het Roosevelt Medical Center in Chicago en ontpopt zich al snel tot een slimme en zelfverzekerde dokter, die beschouwd wordt als één van de beste toekomstige chirurgen van Amerika. Maar door haar broer weet ze moeilijk te ontsnappen aan haar Southside roots. Haar broer heeft namelijk heel wat gokschulden opgebouwd en om zijn leven te redden, stemt Grace erin om op te treden als de dokter van de maffia.

Zo ontstaat er een dubbelleven. Overdag is ze een chirurg bij Roosevelt Medical en krijgt ze af te rekenen met mensen die een harttransplantatie nodig hebben, een man die een long wil doneren aan zijn zieke vrouw of de slachtoffers van een treinbotsing. Na de uren moet ze dan weer aan de slag bij de maffia en moet ze onder meer kogels verwijderen uit dode lichamen om zo belastend bewijs te verduisteren, gewonde criminelen verzorgen en een oudere maffiagangster helpen met zijn erectieproblemen. En de hele tijd moet Grace Devlin proberen de ene wereld verborgen te houden voor de andere.

Acteurs

Nieuws (6)

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
01x11
31 december 2012
01x12
5 januari 2013
01x13
7 januari 2013
Seizoen 1
0/13

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (1)

The Mob Doctor - (TV series 2012) - Trailer
Geplaatst op 11 december 2013, 12:01
The Mob Doctor - (TV series 2012) - Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.