Raising Hope

7.4 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Speciale posters gereleased door Fox

Fox is erg origineel als het aankomt op de release van de nieuwe 'posters' voor nieuwe en bestaande series van de zender. Zij komen nu namelijk met video-'posters'. Wil je weten wat ik bedoel? Bekijk dan nu de video-poster voor Raising Hope hieronder. Helaas is dat de enige die wij kunnen plaatsen. De living-ads van de shows The Mob Doctor, The Mindy Project, New Girl en Ben & Kate zijn te zien op de site van The EW. Ga hiervoor naar deze link: http://insidetv.ew.com/2012/08/16/foxs-living-posters/

Raising Hope seizoen 3 is te zien vanaf 3 oktober.
Vorige aflevering
The Father Daughter Dance
The Father Daughter Dance
04x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Vandaag, 12:00
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
3
Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 15:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Gisteren, 14:00
2
Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Gisteren, 13:00