The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de complete serie van The Big Bang Theory

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van The Big Bang Theory. We geven twee dvd boxen weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Big Bang Theory
Laat je onderdompelen in quantum-komedie en volg de hilarische, populaire personages in deze volledige tv-serie met alle twaalf seizoenen van The Big Bang Theory. De wereld van dr. Leonard Hofstadter en dr. Sheldon Cooper is extreem ingewikkeld en oneindig hilarisch, zoals onweerlegbaar aangetoond wordt in The Big Bang Theory: Seizoen 1 t/m 10. Terwijl onze briljante wetenschappers de spannende wereld van de kwantumfysica verkennen, is het hun dappere verkenningstocht van relaties – vrienden, fantasy-games, huwelijken, kinderen - die een oerknal aan vernieuwende komedie oplevert. Ga mee met Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Amy en Bernadette voor een doldwaas decennium vol humor!
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 115,00
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het allerlaatst seizoen van The Big Bang Theory:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In The Big Bang Theory is er slechts één castlid die een PhD heeft. Wie is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Change Constant / The Stockholm Syndrome
The Change Constant / The Stockholm Syndrome
12x23
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_boopje
03 nov 2020 10:14 -
wauw!
Reageer
avatar_151200
03 nov 2020 16:17 -
Ik kijk deze serie wanneer ik een moeilijke dag heb. Danku voor mij te laten lachen, big bang theory!
Reageer

Laatste nieuws

Het negende, tevens allerlaatste, seizoen van de Amerikaanse juridische dramaserie Suits verschijnt volgende maand op Netflix.
Vandaag, 13:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt wanneer de Amerikaanse sciencefictionserie Invasion in première gaat, daarbij is ook een teaser gedeeld.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de dramaserie Outer Banks belend gemaakt. Daarbij heeft de streamingservice ook de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
3
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4