The Americans

8,0 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Americans krijgt een tweede seizoen

De Amerikaanse serie The Americans krijgt een tweede seizoen, dit maakte de zender FX donderdag bekend. Het tweede seizoen zal bestaan, net als het eerste seizoen, uit 13 afleveringen. Van het eerste seizoen zijn er nog maar 4 afleveringen uitgezonden maar vanwege de goede kijkcijfers is de serie al vernieuwd.

The Americans (2013) speelt zich af in 1980. Het uitgangspunt is dat een groep van Sovjet officieren zijn opgeleid om autochtone Amerikanen na te bootsen. Zodat ze een spion kunnen worden met een cover zodat zelfs de partner en de familie het niet weten.

Promo The Americans (2013):
Vorige aflevering
START
START
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_NGroen
22 feb 2013 17:37 -
Deze ga ik binnenkort eens uitproberen :)
Reageer
avatar_JanWillemK
22 feb 2013 18:57 -
Top! Moet eerlijk zeggen dat ik serie absoluut niet hoog had zitten, maar niets is minder waar. Vind de serie tot nu toe heel aardig!
Reageer

Laatste nieuws

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00