Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Americans bij Amazon

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.

Dit is wat Amazon zegt over de spanende dramaserie van FX:

"De serie speelt zich af in de jaren tachtig met de Koude Oorlog als achtergrond. Het drama gaat over het complexe huwelijk van twee KGB spionnen die zich voordoen als Amerikanen. Ze verzamelen gegevens bij hun infiltraties in de politieke wereld van Washington D.C., kort nadat Ronald Reagan is verkozen tot president. Deze gegevens geven ze door aan hun KGB contactpersoon. Het stel is inmiddels getrouwd en samen hebben ze twee kinderen die niets weten van hun afkomst en de achtergrond van hun ouders."



De spionageserie ging op 30 januari 2013 in première bij FX en heeft zes seizoenen met 75 afleveringen in totaal. Keri Russell (foto) en Matthew Rhys (foto) speelde de hoofdrollen in de kritisch toegejuichte serie. In 2018 kwam de serie aan zijn einde en had toen al heel wat nominaties en prijzen in de wacht gesleept waaronder Golden Globes, Emmy's en Critics Choice Awards.

Op MijnSerie staan zeven recensie. Seizoen één tot en met zes zal vanaf 22 oktober 2020 te zien zijn bij Amazon Prime Video.

Vorige aflevering
START
START
06x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
21 okt 2020 18:20 -
Heerlijk nieuws. Deze serie staat hoog op mijn nog-te-kijken-lijstje. Ik wilde er eerder aan beginnen, maar toen verwijderde Netflix de reeks. Heel fijn dus dat de serie bij Amazon Prime te zien zal zijn.
Reageer
avatar_Olga2000
21 okt 2020 23:48 - 22 sep 2021 04:49
Ja. Ik zal ook kijken. Tot nu toe alleen seizoen 1 gezien. Geweldige nieuws!
Reageer
The Americans