The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius

6.9 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
6.9 / 10
3seizoenen/87afleveringen/2002 - 2006 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20022006 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Nickelodeon
The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 20 juli 2002.

De serie draait om Jimmy Neutron, een wonderkind met een uitzonderlijk hoog IQ. Zijn echte naam is James Isaac Neutron, maar hij wordt meestal Jimmy Neutron of Jimbo genoemd. Hij is vernoemd naar de wetenschapper Isaac Newton. Jimmy is een geniaal uitvinder van tien jaar oud, maar zijn uitvindingen gaan vaak verkeerd en veroorzaken vaak rampen die de stad beschadigen, de inwoners van Retroville boos maken of zelfs ervoor zorgen dat de mensheid bijna vernietigd wordt. Deze situaties zorgen ervoor dat Jimmy vaak de problemen moet oplossen die hij zelf heeft veroorzaakt. Cas Wezel (Engels: Carl Wheezer) en Rien Juarrera Estevez (Engels: Sheen Estevez, wat een parodie is op de acteursfamilie Estevez-Sheen) zijn zijn beste vrienden, hoewel hij geen Ultra Lord-fan is zoals Rien. Jimmy is verliefd op Betty Kleinood (Engels: Betty Quinlan) en geweest op Cindy Vortex (zijn rivaal). en dan heb je Flokkert (Engels: Goddard), de robot-hond die Jimmy helemaal zelf in elkaar heeft geknutseld en altijd behulpzaam is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 34
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 27
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius.
The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius