The Witcher: Blood Origin

7.3 / 10
48 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:48 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Netflix
The Witcher: Blood Origin is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 25 december 2022.

De serie speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de wereld van The Witcher en brengt de oorsprong van de allereerste Witcher in kaart, en de gebeurtenissen die leiden tot de cruciale 'samenstand van de sferen', wanneer de werelden van monsters, mannen en elfen samengevoegd tot één.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Witcher: Blood Origin.

Populaire reacties (6)

avatar Movieman
7
26 dec 2022
Begrijp niet dat deze serie op imdb zo'n slechte score haalt (3,8). Zoals Olga2000 reeds melde acteerwerk dat voornamelijk door minder bekende acteurs/actrice worden gepresteerd aan de mindere kant. Het verhaal en de special effects mogen er wezen. Spek naar de bek voor de liefhebbers.
avatar BlackBiker
7
29 dec 2022
Aardige serie. Leuke rollen voor met name Michelle Yeoh en Francesca Mills
Mills had ook al een leuke bijrol in Pistol en ik denk dat zij de "vrouwelijke Peter Dinklage" kan worden. Hou haar in de gaten!

De serie is lekker kort en makkelijk in één keer te bingen. Qua verhaal stelt het niet heel veel voor, maar het is in elk geval goed te volgen, wat bij andere fantasy series dit jaar wel eens anders was. Maar zolang je geen enorme verrassingen verwacht en van het genre houdt, dan zal je dit best leuk kunnen vinden.
De effecten zien er goed uit en de wereld is mooi neergezet.
En de Hulk maakt ook nog een cameo. Wie dit al heeft gezien, weet wat ik bedoel ;-)
The Witcher: Blood Origin