Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (01)

Populairste series afgelopen week (01)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Emily in Paris

Er hebben 464 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Emily in Paris. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat Wednesday

Er hebben 355 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wednesday. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


De derde plek is voor The Witcher: Blood Origin

Er hebben 306 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Witcher: Blood Origin. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat Chicago Fire

Er hebben 306 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat New Amsterdam (2018)

Er hebben 300 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van New Amsterdam (2018). Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten