Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Netflix's gelimiteerde fantasy-serie The Witcher: Blood Origin

Netflix heeft zijn trailer voor de fantasy-serie The Witcher: Blood Origin vrijgegeven op het CCXP-evenement in Brazilië.

Hierbij werd ook onthuld dat Joey Batey zijn rol als Jaskier uit The Witcher zal hervatten in de vierdelige serie. De serie verschijnt op zondag 25 december.

Blood Origin speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de wereld van The Witcher en vertelt het verhaal van de creatie van het eerste prototype Witcher en de gebeurtenissen die leiden tot de cruciale samenkomst van de sferen, toen de wereld van monsters, mensen en elfen samensmolt tot één.

The Witcher: Blood Origin

Sophia Brown (The Capture) en Laurence O'Fuarain (Vikings) spelen Éile en Fjall, twee krijgers die vervreemd zijn van hun tegengestelde clans, Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery) speelt de rol van Scían, een zwaardmeester, de laatste van haar stam. Andere rollen zijn er voor Mirren Mack (The Nest) als prinses Merwyn, Lenny Henry (The Lord of the Rings: The Rings of Power) als Chief Sage Balor en Minnie Driver (Speechless) schittert als Seanchaí. Francesca Mills (Pistol) is Meldof, Zach Wyatt (Karen Pirie) en Lizzie Annis (in haar seriedebuut) zijn de hemelse tweelingwijzen Syndril en Zacaré. Huw Novelli (The Capture) is Callan 'Brother Death'.

Andere bijrolspelers zijn Amy Murray, Mark Rowley (The Last Kingdom), Daniel Fathers (Atlanta), Faoileann Cunningham, Kim Adis (Foundation (2021)), Nathaniel Curtis (It's a Sin) en Dylan Moran (Stuck), Ella Schrey-Yeats (His Dark Materials) en Claire Cooper (Knightfall).

Declan de Barra is de schrijver en showrunner voor de serie, die wordt geregisseerd door Sarah O'Gorman en Vicky Jewson en uitvoerend wordt geproduceerd door Lauren Hissrich, Matt O'Toole, Platige Films (Tomek Baginski & Jarek Sawko), en Hivemind (Jason Brown & Sean Daniel).
Video on youtube
Vorige aflevering
Of Mages, Malice, and Monstrous Mayhem
Of Mages, Malice, and Monstrous Mayhem
01x04
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher: Blood Origin