The Wilds

7.7 / 10
45 min
Drama, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Van twee eilanden naar geen één, The Wilds is gecanceld

Prime Video's The Wilds zal niet terugkeren voor een derde seizoen.

De cast en crew hebben te horen gekregen, drie maanden na de start van het tweede seizoen op 6 mei, dat er geen derde seizoen zal gaan komen van de jongvolwassenserie.

Er is via onder andere Twitter direct een actie gestart om The Wilds te redden van de ondergang. Want het tweede seizoen eindigde met een behoorlijke cliffhanger en dat zal dus altijd blijven hangen, mits er een ander thuis gevonden wordt voor de serie.

The Wilds, één van de laatste series ontwikkeld en geproduceerd door wijlen Jamie Tarses, was een belangrijke serie voor Prime Video en Amazon Studios. Het maakte deel uit van de allereerste batch YA-pilots die door Amazon Studios werden besteld, kort nadat Jennifer Salke de teugels overnam als onderdeel van een uitbreiding in die arena. Het was de eerste YA-serie die in première ging op Prime Video en de eerste die naar een tweede seizoen ging.

The Wilds richt zich op een groep tienermeisjes met zeer verschillende achtergronden die zich op een afgelegen eiland bevinden. Ze zijn zich er niet van bewust van dat ze het onderwerp zijn geworden van een uitgebreid sociaal experiment. Deels overlevingsdrama, deels dystopisch slaapfeestje onderzoekt The Wilds de afgelopen en de huidige strijd van deze jonge vrouwen en biedt een levendige weergave van wat het betekent om als een vrouw op te groeien te worden in onze tijd - of je nu verdwaald bent in de wildernis of niet.

De cast van de serie bestaat uit Rachel Griffiths, David Sullivan, Troy Winbush, Sophia Ali, Sarah Pidgeon, Jenna Clause, Erana James, Mia Healey, Helena Howard, Reign Edwards en Shannon Berry. De tweede groep overlevenden in seizoen twee waren Zack Calderon, Aidan Laprete, Nicholas Coombe, Charles Alexander, Miles Gutierrez-Riley, Reed Shannon, Tanner Ray Rook en Alex Fitzalan.
Video on youtube
Vorige aflevering
Exodus
Exodus
02x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Wilds