The Secret (2016)

7.4 / 10
46 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:46 min20162016 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:ITV
The Secret (2016) is een Engelse serie van de zender ITV. De serie ging in première op 29 april 2016.

Coleraine, Noord Ierland, 1990. Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Baptist gemeenschap, en een liefhebbende man en vader. Maar wanneer hij mede Baptist, Hazal Buchanan, ontmoet, krijgen ze een affaire, met catastrofale gevolgen voor henzelf, voor Colins vrouw Lesley en voor Hazels man, Trevor. Omdat Colin deel uit wil blijven maken van de Baptist kerk, is een scheiding voor hem geen optie, maar hij en Hazel zoeken wanhopig naar een manier om bij elkaar te blijven. Wanneer Lesleys vader overlijdt, en zij over zelfmoord nadenkt, gelooft Colin dat hij een manier gevonden heeft....
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (1)

The Secret - Complete serie

8.5

Nieuws (6)

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
di 11 augustus
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
20 feb 2020
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
3 apr 2018

Populaire reacties (1)

9
30 dec 2016
Heerlijke mini-serie. Pracht verhaal. Mooie setting. En er wordt top geacteerd.

Vergelijkbare series

The Moorside
2 stemmen
Three Girls
2 stemmen
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem