The Rookie

8.1 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_seriefanconny
7
27 sep 2020 10:30 -
ik heb de eerste 8 afleveringen gezien van S1. Leuk, maar het nodigt mij niet uit om er een aantal achter elkaar te kijken. Ik merk dat andere series toch voor gaan. Het is een goede serie, nergens echt dramatisch of te veel actie. Netjes. Zeker een voldoende. Wie weet wordt de serie steeds beter, je leert de hoofdrolspelers een beetje kennen. Soms blijft het oppervlakkig en soms wat voorspelbaar. Maar met zoveel politieseries kun je dat ook niet helemaal voorkomen.
Reageer
avatar_alex3012
10
07 mrt 2020 14:33 -
tot nu toe als er een aflevering verschijnt ik hem meteen kijk geen moment dat ik wacht.
met andere worden zeer aangenaam om te kijken,
hoop dat ze dit vol kunnen houden want zo kan ik het nog vele jaren volgen.
Reageer
avatar_nicksmolly
7
11 jul 2019 15:40 -
Een 45-jaar oude Rookie begint bij de LAPD, samen met zijn 'veel' jongere collega rookies. Elke rookie wordt gekoppeld aan een ervaren terrein officier. Elke aflevering krijgen zij verschillende opdrachten, maar er zit ook een rode draad in de afleveringen. Er zit veel humor in de serie wat het aangenaam volgen maakt. Je ziet de rookies gedurende de serie steeds vorderingen maken. Eén van de leukere politieseries van het moment.
Reageer
avatar_monic37
8
28 nov 2018 13:18 -
Heb nu 2 afl. gezien en het is vermakelijk. Er is echter geen echt verhaal /ontwikkeling en karakters zijn nogal vlak. Veel achtervolgingen en arrestaties met een vleugje humor. Dat is het een beetje. Maar wie weet wat nog gaat komen.
Reageer
avatar_saskya
-
08 nov 2018 16:40 -
Leuke serie, gelukkig met nog ruimte voor de echte Nathan Fillian humor
Reageer
avatar_Christophe
8
07 nov 2018 12:25 -
Prima eerste aflevering. Voelde wel een beetje gek om "Castle" in een andere rol te zien, haha!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.