The Queen's Gambit

8.5 / 10
56 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

The Queen's Gambit: Netflix EP doet uitspraak over tweede seizoen

Kijkers hopen op meer van het schaakwonder Beth Harmon, zeker na de twee Golden Globes-nominaties voor The Queen's Gambit.

Is er een tweede seizoen in de maak, de succesvolle Netflix-serie heeft wat mooie nominaties op zak, dus hopen de fans op meer.

Uitvoerend producent William Horberg bracht een verklaring uit nadat de serie twee Golden Globe-nominaties ontving en hij maakt heel duidelijk dat er echt geen tweede seizoen zal gaan komen. Hij vertelde het volgende:

"Het is geweldig om te weten dat mensen dol waren op de serie waarin ze meer tijd met deze personages willen doorbrengen; zo hadden we het nooit voor ogen gehad. We voelden dat de serie een bevredigend eindpunt had en we lieten het publiek de ruimte om in te vullen wat er daarna voor Beth Harmon gebeurt. Er is niets veranderd, ondanks dat fans meer eisen van mijn Twitter-feed. Scott en ik zijn erg blij met de volledigheid van Beth's verhaal."

The Queen's Gambit werd in de eerste maand op Netflix bekeken door 62 miljoen kijkers, waarmee het de best bekeken gelimiteerde serie is tot nu toe.

Vorige aflevering
End Game
End Game
01x07
Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
05 feb 2021 14:08 -
Verstandig besluit. Het verhaal is inderdaad vertelt. Soms denken serie-makers dat ze er goed aan doen om kijkers een tweede seizoen te geven en soms denken kijkers zelf dat een tweede seizoen ze goed zal bevallen omdat het eerste seizoen zo goed was, maar vaak valt dat dan toch tegen. Dus ik vind het erg goed dat ze door de druk van veel fans van The Queen's Gambit tóch niet overstag gaan.
Reageer
avatar_Faceman
05 feb 2021 14:32 - 05 feb 2021 14:32
Gelukkig laten ze zich deze keer niet meeslepen door het succes en melken ze dit niet uit. Was een topserie, maar zie niet in wat een tweede seizoen zou toevoegen.
Reageer
avatar_BlackBiker
05 feb 2021 15:29 -
Eens met deze reacties. Het boek is verfilmd. En hoe!
Hoezeer ik genoten heb van de serie vind ik ook dat ze het er beter bij kunnen laten. We hebben bij GoT al gezien waar het toe kan leiden als scriptschrijvers denken het net zo goed te kunnen als de oorspronkelijke auteur.
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Vandaag, 18:00
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00