Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

The Queen's Gambit: Netflix EP doet uitspraak over tweede seizoen

Kijkers hopen op meer van het schaakwonder Beth Harmon, zeker na de twee Golden Globes-nominaties voor The Queen's Gambit.

Is er een tweede seizoen in de maak, de succesvolle Netflix-serie heeft wat mooie nominaties op zak, dus hopen de fans op meer.

Uitvoerend producent William Horberg bracht een verklaring uit nadat de serie twee Golden Globe-nominaties ontving en hij maakt heel duidelijk dat er echt geen tweede seizoen zal gaan komen. Hij vertelde het volgende:

"Het is geweldig om te weten dat mensen dol waren op de serie waarin ze meer tijd met deze personages willen doorbrengen; zo hadden we het nooit voor ogen gehad. We voelden dat de serie een bevredigend eindpunt had en we lieten het publiek de ruimte om in te vullen wat er daarna voor Beth Harmon gebeurt. Er is niets veranderd, ondanks dat fans meer eisen van mijn Twitter-feed. Scott en ik zijn erg blij met de volledigheid van Beth's verhaal."

The Queen's Gambit werd in de eerste maand op Netflix bekeken door 62 miljoen kijkers, waarmee het de best bekeken gelimiteerde serie is tot nu toe.

Vorige aflevering
End Game
End Game
01x07
Leuk?
15
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
05 feb 2021 14:08 - 22 sep 2021 04:50
Verstandig besluit. Het verhaal is inderdaad vertelt. Soms denken serie-makers dat ze er goed aan doen om kijkers een tweede seizoen te geven en soms denken kijkers zelf dat een tweede seizoen ze goed zal bevallen omdat het eerste seizoen zo goed was, maar vaak valt dat dan toch tegen. Dus ik vind het erg goed dat ze door de druk van veel fans van The Queen's Gambit tóch niet overstag gaan.
Reageer
avatar_Faceman
05 feb 2021 14:32 - 22 sep 2021 04:50
Gelukkig laten ze zich deze keer niet meeslepen door het succes en melken ze dit niet uit. Was een topserie, maar zie niet in wat een tweede seizoen zou toevoegen.
Reageer
avatar_BlackBiker
05 feb 2021 15:29 -
Eens met deze reacties. Het boek is verfilmd. En hoe!
Hoezeer ik genoten heb van de serie vind ik ook dat ze het er beter bij kunnen laten. We hebben bij GoT al gezien waar het toe kan leiden als scriptschrijvers denken het net zo goed te kunnen als de oorspronkelijke auteur.
Reageer
The Queen's Gambit