The Proof is Out There

7.4 / 10
23 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
4seizoenen/66afleveringen/2021 - heden
NetwerkHistory
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2021 - heden
Netwerk:History
The Proof is Out There is een Amerikaanse documentaire van de zender History. De serie ging in première op 5 januari 2021.

The Proof is Out There onderzoekt 's werelds meest mysterieuze video's, foto's en audio-opnamen en gebruikt de beste technologie en experts om een ​​geloofwaardig oordeel te vellen. Elke aflevering analyseert en doet uitspraken over verschillende schijnbaar onmogelijke dingen die 'op film zijn vastgelegd', waaronder gigantische beesten, UFOS, apocalyptische geluiden, harige mensen, vermeende mutanten uit de diepte, samenzweringen en vele andere gevallen. Gastheer en ervaren journalist Tony Harris neemt niets als vanzelfsprekend aan in een zoektocht naar antwoorden, het opsporen van ooggetuigen, het doorlopen van elke foto of film door een reeks tests, het uitroepen van de hoaxes en het benadrukken van het meest geloofwaardige bewijs in een poging onze wereld beter te begrijpen .
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 28
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Proof is Out There.

Populaire reacties (1)

avatar BlackBiker
7.2
17 jun 2022
Docu serie van History waarin journalist Tony Harris met een team van experts viral videos bekijkt met daarop zaken als Bigfoot, UFO's, vreemde geluiden en dat soort dingen.
Door analyse van de aangeleverde beelden kunnen veel dingen toch verklaart worden als hoax of verkeerd geïnterpreteerd natuurlijk fenomeen. Maar er blijven ook wat beelden over waarover ze het niet eens worden.

Groot pluspunt is bij deze serie de presentator. Harris is een man met duidelijk charisma en de nodige scepsis. Maar hij maakt niets of niemand belachelijk en hij "gaat waar het bewijs hem naar toe brengt".

Ik vind dit echt een leuke en informatieve serie en ik hoop dat er meer seizoenen volgen. Dikke voldoende!

Vergelijkbare series

The Proof is Out There