The Politician (2019)

7.4 / 10
43 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor het tweede seizoen van The Politician op Netflix

Netflix heeft aangekondigd dat komende maand het tweede seizoen van Ryan Murphy's The Politician (2019) van start gaat.

Onlangs meldde MjnSerie al dat het tweede seizoen van The Politician deze zomer van start zou gaan. Nu heeft Netflix ook de datum bekendgemaakt. Vrijdag 19 juni kunnen we weer verder genieten van de avonturen van Payton Hobart (Ben Platt, Will & Grace). Andere (hoofd)rollen zijn er voor Gwyneth Paltrow, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones, Jessica Lange, en Benjamin Barrett.

The Politician (2019) draait om de rijke student Payton Hobart, die al sinds zijn zevende weet dat hij president van de Verenigde Staten wil worden. Om zijn doel te bereiken zal hij zijn meedogenloze klasgenoten te slim af moeten zijn, zonder zijn eigen moraal en zorgvuldig vervaardigd imago op te offeren.

Vorige aflevering
Election Day
Election Day
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Gisteren, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Gisteren, 13:00