The Pale Horse

6.5 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The Pale Horse is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 9 februari 2020.

Verleden en heden botsen voor Mark terwijl hij de banden ontdekt tussen zijn overleden eerste vrouw, Delphine (Georgina Campbell) en de heksen. Naarmate meer mensen op de lijst dood worden gevonden, begint Mark te vrezen voor zijn eigen leven en gezond verstand. Ondanks Marks scepsis van het paranormale, kan hij niet anders dan worden verteerd door de steeds vreemdere en buitengewone dingen die om hem heen gebeuren. Is dit ook het werk van de heksen van The Pale Horse en betekent dit dat hij de volgende is op hun lijst? Of kan hij een rationele verklaring vinden en de moordenaar identificeren voordat ze hem inhalen?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (1)

The Pale Horse - Seizoen 1

6.5

Nieuws (1)

Amazon Prime Video en de BBC komen binnenkort met de tweedelige serie Agatha Christie’s The Pale Horse.
30 jan 2020

Populaire reacties (1)

6
05 apr 2020
Het speelt zich af in oude tijden, waar nog een traditionele taakverdeling geldt in het huishouden. En waar DNA nog niet was uitgevonden. Wie geloof je? Is het echt iets met hekserij of zit er toch meer achter? Traag verhaal tot een beetje saai op sommige momenten. Ik kijk de drie afleveringen af, maar kom echt niet hoger uit dan een zes.

Vergelijkbare series