Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon komt met serie Agatha Christie’s The Pale Horse

Amazon Prime Video en de BBC komen binnenkort met de tweedelige serie Agatha Christie’s The Pale Horse.

Acteur Rufus Sewell (The Man in the High Castle) heeft de hoofdrol in de serie, gemaakt op basis van het boek van romanschrijver Agatha Christie. Sarah Phelps heeft de roman uit 1961 omgezet in een scenario voor de serie en is uitvoerend producent.

Wanneer een moordonderzoek wordt gestart naar de dood van een jonge vrouw, wordt een mysterieuze lijst met namen ontdekt in haar schoen, waardoor niet alleen de moordenaar wordt gezocht, maar ook de lijst met namen wordt onderzocht. Een van de genoemden is Mark Easterbrook (Rufus Sewell). Hij begint aan een onderzoek naar hoe en waarom zijn naam op de lijst kwam te staan; een onderzoek dat hem naar The Pale Horse leidt - het eigenaardige huis in het mooie dorp Much Deeping waar heksen blijken te verblijven.

Video on youtube


Verleden en heden botsen voor Mark terwijl hij de banden ontdekt tussen zijn overleden eerste vrouw, Delphine (Georgina Campbell) en de heksen. Naarmate meer mensen op de lijst dood worden gevonden, begint Mark te vrezen voor zijn eigen leven en gezond verstand. Ondanks Marks scepsis over het paranormale, kan hij niet anders dan actief te blijven kijken naar de steeds vreemdere en buitengewone dingen die om hem heen gebeuren. Is dit ook het werk van de heksen van The Pale Horse en betekent dit dat hij de volgende is op hun lijst? Of kan hij een rationele verklaring vinden en de moordenaar identificeren voordat het te laat is?

Agatha Christie’s The Pale Horse is vanaf 13 maart te zien bij Amazon Prime Video in de Verenigde Staten. De serie, met twee afleveringen van 60 minuten, wordt tevens vertoond door de BBC vanaf 9 februari, die het project samen met Amazon heeft gefinancierd. Wanneer Amazon Agatha Christie’s The Pale Horse in Nederland zal aanbieden is nog onbekend, maar dat zal spoedig na 13 maart zijn.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Pale Horse