The Other Two

6.9 / 10
20 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkComedy Central
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min2019 - heden
Genres:Komedie
The Other Two is een Amerikaanse komedieserie van de zender Comedy Central. De serie ging in première op 24 januari 2019.

Een beginnende acteur en zijn zus Brooke, een voormalige professionele danseres, proberen hun plaats in de wereld te vinden terwijl ze worstelen met hun gevoelens over het plotselinge succes van hun 13-jarige broer Chase als internetberoemdheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Other Two.

Nieuws (4)

Het is officieel! Comedy Central heeft de titel van de aankomende komedieserie aangekondigd; Awkwafina is Nora from Queens.
di 10 september
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 11 tot en met 17 februari voor je op een rijtje gezet.
18 feb 2019