The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen The Good Doctor binnenkort te zien bij Videoland

Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.

De makers van de serie speelden met het vierde seizoen goed in op de hedendaagse gebeurtenissen, in de eerste aflevering komt het coronavirus namelijk voor. Van het vierde seizoen zijn nog maar acht afleveringen uitgezonden door ABC, de oorspronkelijke zender van de medische serie. Vanaf 8 februari zullen deze eerste afleveringen ook te bekijken zijn bij Videoland.

The Good Doctor draait om Shaun Murphy (Freddie Highmore, Bates Motel), een jonge chirurg met Savant syndroom. Hij is aangenomen op de pedriatrishe afdeling van een prestigieus ziekenhuis. David Shore (House M.D.) bedacht de serie, die in 2017 in prmemière ging bij ABC.

Vorige aflevering
Decrypt
Decrypt
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00