Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Origineel vertrokken castlid The Good Doctor keert terug voor het resterende zesde seizoen

Hoewel Chuku Modu aanvankelijk de serie na het tweede seizoen verliet, zal hij zijn rol als Dr. Jared Kalu hernemen voor de rest van seizoen zes van The Good Doctor.

The Good Doctor seizoen zes verwelkomt Chuku Modu's Dr. Jared Kalu voor het eerst sinds het tweede seizoen terug. Modu was een van de eerste acteurs van de serie toen deze in 2017 in première ging en speelde een van de chirurgische co-assistenten onder leiding van Dr. Neil Melendez (Nicholas Gonzalez) samen met Dr. Claire Browne (Antonia Thomas) en Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore).

Kalu werd echter ontslagen omdat hij een medewerker aanviel die Dr. Browne seksueel lastig viel. Hoewel hij opnieuw werd aangenomen nadat hij het ziekenhuis had aangeklaagd, koos Kalu uiteindelijk voor een nieuwe baan en verliet hij The Good Doctor tijdens seizoen twee.



Zoals TVLine meldt, speelt Modu (foto) zijn rol als Dr. Kalu opnieuw in het zesde seizoen van The Good Doctor. Hij zal terugkeren in de vijftiende aflevering van The Good Doctor, 'Old Friends' getiteld, en zal uiteindelijk in totaal zeven afleveringen te zien zijn. Aangezien het zesde seizoen 22 afleveringen telt, betekent dit dat Modu's Kalu de rest van het seizoen zal blijven. De aflevering 'Old Friends' wordt op maandag 6 maart bij ABC uitgezonden.

De reden voor Kalu's terugkeer naar The Good Doctor is niet gegeven. Het is echter niet het eerste personage dat terugkeert in de serie na een eerste vertrek. Thomas' Dr. Browne en Beau Garrett's Jessica Preston zijn twee andere belangrijke originele personages die de serie verlieten. Garrett vertrok na het eerste seizoen van The Good Doctor, terwijl Thomas na vier seizoenen vertrok. Ze lijken allemaal de serie in goede verstandhouding te hebben verlaten. Vervolgens verraste Garrett de kijkers met een cameo in seizoen vier, terwijl Thomas als gastactrice verscheen in twee afleveringen van het vijfde seizoen van The Good Doctor.

Modu lijkt dus de trend te volgen van The Good Doctor die zijn vertrokken originele castleden terug verwelkomt. Het enige verschil is dat hij een verlengde terugkeer krijgt. Deze beslissing om voormalige sterren terug te verwelkomen is een goede strategie om de interesse in The Good Doctor te stimuleren. De serie heeft een lange weg afgelegd sinds zijn eerste seizoen en breidt zijn cast voortdurend uit. Maar door personages terug te brengen kan de serie eer betonen aan de oorspronkelijke acteurs die het in de eerste plaats tot een succes maakten, en benadrukken dat hun verhalen zich nog steeds elders in het universum van The Good Doctor afspelen.
Video on youtube
Vorige aflevering
M.C.E.
M.C.E.
07x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Doctor