Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ABC-serie The Good Doctor binnenkort ook te zien op Netflix

Ziekenhuisserie The Good Doctor, met in de hoofdrol Freddie Highmore, is al op verschillende streamingdiensten te zien en binnenkort komt daar ook Netflix bij.

The Good Doctor is één van de meest populaire series van de afgelopen jaren. Netflix heeft de rechten weten binnen te slepen van deze ziekenhuisserie, die deze maand al op de streamingdienst zal verschijnen.

The Good Doctor

Daarmee is er na onder meer New Amsterdam (2018) en House M.D. opnieuw een grote ziekenhuisserie op Netflix te zien. De serie begon in 2017 en meerdere seizoenen zullen al op maandag 22 april te zien zijn. Hoeveel seizoenen er in één keer verschijnen is nog even afwachten.

In The Good Doctor draait het om Shaun Murphy (Highmore). Hij is een jonge en zeer succesvolle chirurg, alleen hij heeft wel autisme en een savant-syndroom. Het is dan ook een grote uitdaging wanneer hij een rustig dorpje verlaat om op een prestigieuze afdeling van een groot ziekenhuis te gaan werken.

Behalve Highmore bestaat de cast uit Nicholas Gonzalez als Dr. Neil Menendez, Antonia Thomas als Dr. Claire Browne, Chuku Modu als Dr. Jared Kalu, Beau Garrett als Jessica Preston, Irene Keng als Dr. Elle McLean, Hill Harper als Dr. Marcus Andrews, Richard Schiff als Dr. Aaron Glassman en Tamlyn Tomita als Allegra Aoki.

In augustus 2022 werd er bericht dat er plannen waren voor een spin-off getiteld The Good Lawyer. Het werd geïntroduceerd als een backdoor pilot in het zesde seizoen van The Good Doctor. ABC kondigde een backdoor pilot order aan voor de spin-off met onder andere Kennedy McMann en Felicity Huffman in de hoofdrollen. In november 2023 kondigde ABC aan niet verder te gaan met de spin-off vanwege de stakingen van de schrijvers en acteurs vorig jaar.
Vorige aflevering
Goodbye
Goodbye
07x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_peggyvanaelten
09 apr 2024 15:57 -
The Good Doctor staat toch al op netflix 🤔 of toch in Belgie. Of toch zeker de 1ste 5 seizoenen.

Ondertussem is er een seizoen 6 uit maar moeten even wachten voor al eer dat op netflox komt, op tv is seizoen 6 blijbaar al geweest
Reageer
avatar_DAVE2804
09 apr 2024 17:01
In Nederland staat The Good Doctor nog niet op Netflix, maar wel op Prime Video (de eerste vier seizoenen) en Videoland (zes seizoenen en iedere woensdag een nieuwe aflevering van seizoen zeven, wat nu uitgezonden wordt in Amerika).
Reageer
The Good Doctor