Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO Max geeft premièredatum en first-look foto's van The Girls on the Bus vrij

We krijgen een aantal van de eerste foto's te zien van The Girls on the Bus, de bewerking van Amy Chozicks bestseller Chasing Hillary van HBO Max.

De serie, van Julie Plec, Chozick, Berlanti Productions en Warner Bros. TV en Melissa Benoist (Supergirl) in de hoofdrol, debuteert met twee afleveringen op donderdag 14 maart, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 9 mei op HBO Max.

14787 The Girls on the Bus foto 1

De serie is gemaakt door Plec en Chozick en is geïnspireerd op Chozicks ervaringen als politiek verslaggever in de campagnebus met meerdere presidentskandidaten. Het verhaal draait om Sadie McCarthy (Benoist), een journaliste die een vervlogen tijdperk van campagneverslaggeving romantiseert en haar hele leven overhoop gooit voor een kans om verslag te doen van een presidentskandidaat voor een krant.

Sadie stapt in de bus en krijgt uiteindelijk een band met drie vrouwelijke concurrenten, Grace (Carla Gugino, The Fall of the House of Usher), Lola (Natasha Behnam, Mayans MC (2018)) en Kimberlyn (Christina Elmore, The Last Ship). Ondanks hun verschillen worden de vrouwen een gevonden familie met een zitje op de eerste rij bij de grootste soap van de stad - de strijd om het Witte Huis.

Brandon Scott (Dead to Me) speelt ook een hoofdrol, samen met Griffin Dunne (This Is Us), Mark Consuelos (Riverdale) en Scott Foley (Scandal).

Chozick en Plec zijn de uitvoerende producenten naast showrunner Rina Mimoun, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Marcos Siega. Jesse Peretz (City on Fire, GLOW) heeft de pilot geproduceerd en geregisseerd en Benoist is producent. De serie komt van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Hieronder kun je de first-look foto's voor The Girls on the Bus bekijken.

14787 The Girls on the Bus foto 2

14787 The Girls on the Bus foto 3

14787 The Girls on the Bus foto 4

14787 The Girls on the Bus foto 5
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Girls on the Bus