Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Quibi komt met nieuwe versie van The Fugitive

Het Amerikaanse streamingplatform Quibi lanceert binnenkort een nieuwe versie van The Fugitive, een actieserie die ABC vanaf 1963 uitzond.

De acteurs Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook spelen de hoofdrollen in de serie. Sutherland speelt de rol van rechercheur Clay Bryce, terwijl Holbrook de rol van Mike Ferro op zich neemt.

Wanneer een bom afgaat in de metro van Los Angeles, wil Mike Ferro alleen maar zorgen dat zijn vrouw Allison en zijn 10-jarige dochter Pearl veilig zijn. De media melden vervolgens dat Mike verantwoordelijk was voor de gruwelijke daad. Ten onrechte beschuldigd, moet Mike zijn onschuld bewijzen door de echte dader te vinden en bekend te maken.

De serie The Fugitive is gemaakt door Nick Santora met Stephen Hopkins als regisseur en uitvoerend producent. De lancering vindt plaats op 6 april 2020.

Video on youtube
Vorige aflevering
How It All Ends
How It All Ends
01x14
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 feb 2020 19:06 - 22 sep 2021 04:49
Jonge, jonge, ze hebben echt geen verbeelding meer daar in de States.
Voor de hoeveelste keer wordt dit verhaal nou gerecycled?
Lijkt me nu niet echt een selling point voor een nieuwe streamservice. Dan verwacht met toch wat nieuws en fris. Kijk naar Disney+ (Mandalorian) en Apple+ (o.a. See). Het herkauwen van een al twee keer verfilmd verhaal waar ook al een serie van heeft bestaan lokt mij nu niet echt naar "Quibi".
Reageer
The Fugitive (2020)